Lezersnieuws

Geslaagde Jeugdscheidsrechters Rugby!

Bij de Castricumse rugbyclub hebben donderdag 19 april elf jeugdleden hun scheidsrechtersdiploma feestelijk in ontvangst genomen. De praktijk-cursusdag werd in november gehouden met sneeuw, hagel en onweer. Wat een bikkels! De theorie werd d.m.v. e-modules afgenomen.

Tafeltennisvereniging Uitgeest: De laatse wedstrijden van het voorjaarsseizoen zijn gespeeld!

Team 1 had de meest zware poule in tijden en met maar 2 vaste leden was het niet mogelijk om de 2e klasse te handhaven. Tegen Tazano 96 1 kwam er wederom een nederlaag erbij.

Anne-Floor de Haas naar het NK turnen

Afgelopen weekend heeft de Castricumse turnster Anne-Floor de Haas zich weten te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap turnen. Zij deed dat door tijdens de halve finale zaterdag in Alkmaar verrassend vierde te worden in de eerste divisie Jeugd.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen wint award ‘Vriendelijkste buitendienst’

Mondial Aad de Wit Verhuizingen heeft tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers de award voor ‘Vriendelijkste buitendienst’ gewonnen. De prijs is een mooi compliment voor het werk van de enthousiaste ploeg verhuizers.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

 

Een gedichtenbundel met gedichten geschreven door Jeroen van Oort.

Foodclinic bij AZ voor 250 scholieren!

Negen basisscholen in Noord-Holland deden mee aan de pilot van de Rabo AZ Foodtour,  een online lesprogramma ontwikkeld door Rabobank, AZ en Greenport NHN. Tijdens deze lessen over gezonde voeding maakten de leerlingen vlogs.

CasRC mini’s 4e van Nederland

Afgelopen zaterdag 7 april was het zover in een zonnig Tilburg. Daar speelden de 16 beste mini rugbyteams (11-12 jarigen) van Nederland. Het hele seizoen hebben de mini’s training en coaching gehad van Bob Waitere en waren klaar voor deze dag.

Cursus Astrologie

Astrologe Brita Falk geeft vanaf dinsdag 24 april een cursus astrologie in Castricum. In deze intensieve cursus behandelen we kort de basis-begrippen van de astrologie. Wat is astrologie precies, wat kun je ermee?

Pagina's