Lezersnieuws

Zaterdag 23 juni Tios jubileumshow

Op zaterdag 23 juni viert sportvereniging Tios haar 60 jarig jubileum in sporthal de Enterij met de show ?A Brand New Day?. Om 18.30 gaan de deuren open en om 19.00 starten we met de show.

cor spil exposeert in Uitgeest

Dit weekend exposeert Cor Spil tijdens de kunstfietsroute van Uitgeest in het Jeugdhuis van de NH Kerk (stop nr. 9). Er zijn op deze tentoonstelling weer een aantal nieuwe schilderijen te zien met als thema "strand en zee". Hij zal tijdens deze dagen zelf aanwezig zijn.

"Al 50 jaar een eldorado om te wonen"5 moeders over 50 jaar van speykkade

Omstreeks 1 juli 1968 werden aan de Van Speykkade in Castricum eengezinswoningen voltooid van het Bouwfonds Nederlandse Gemeenten. Dit jaar viert de wijk dat zij 50 jaar bestaat. Bewoners van het eerste uur kijken samen terug.

Steun Oer-IJ Atlas door adoptie kaart

Een grote groep deskundigen werkt belangeloos mee aan de Atlas van Oer-IJ gebied, een fraai uitgevoerd boek over de geschiedenis van het landschap in de driehoek Haarlem, Alkmaar en Zaanstad, dat in oktober bij Uitgeverij Noord-Holland zal verschijnen.  Om de uitgave voor een breed publiek b

Sanne Wolters-Verstegen na winst naar EK Atletiek

In de eerste limietrace van het seizoen heeft Sanne zich direct geplaatst voor de EK atletiek, komende zomer in het Olympisch Stadion Berlijn.

Actie en gezelligheid tijdens jaarlijks Forte Zomerfeest

Afgelopen zaterdag 9 juni vonden op meerdere plaatsen tegelijk het jaarlijkse Forte Zomerfeest plaats voor alle kinderen van de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang van Forte Kinderopvang.

Groep 8 Basisschool De Brug 2e bij regiofinale schoolhandbal

Woensdagmiddag 6 juni deden groep 7 en 8 van basisschool De Brug uit Akersloot mee aan de regiofinale schoolhandbal, dit toernooi vond plaats in Waarland. Beide groepen deden mee met een gemengd jongens/meisjesteam.

 Vrijwilliger Ook met mooi weer !

In woonzorgcentrum De Santmark bent u van harte welkom als vrijwilliger.

 

Inschrijven schoolhandbal toernooi

Op zondag 17 juni is het weer zo ver, het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi georganiseerd door C.S.V. Handbal. Ieder jaar doen er meer teams mee, ook dit jaar belooft het een groot succes te worden.

Handbal Bootcamp jongens C.S.V. Handbal

Handbal Bootcamp voor jongens bij C.S.V. Handbal

Pagina's