Lokaal lezersnieuws

Geslaagde Jeugdscheidsrechters Rugby!

Bij de Castricumse rugbyclub hebben donderdag 19 april elf jeugdleden hun scheidsrechtersdiploma feestelijk in ontvangst genomen. De praktijk-cursusdag werd in november gehouden met sneeuw, hagel en onweer. Wat een bikkels! De theorie werd d.m.v. e-modules afgenomen.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Foodclinic bij AZ voor 250 scholieren!

Negen basisscholen in Noord-Holland deden mee aan de pilot van de Rabo AZ Foodtour,  een online lesprogramma ontwikkeld door Rabobank, AZ en Greenport NHN. Tijdens deze lessen over gezonde voeding maakten de leerlingen vlogs.

Cursus Astrologie

Astrologe Brita Falk geeft vanaf dinsdag 24 april een cursus astrologie in Castricum. In deze intensieve cursus behandelen we kort de basis-begrippen van de astrologie. Wat is astrologie precies, wat kun je ermee?

Europa Kinderhulp zoekt vakantieouders

April. Net zoals vele andere gezinnen maken we nu ook vaste plannen voor de zomer. Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, of misschien nog verder. Had u al ideeën voor de zomer van 2018?

 Europa Kinderhulp doet u graag een suggestie.

Nostalgische brandweerfilm in de Corso.

De heer Ton Settels (oud-commandat van de brandweer en 91 jaar)en mevrouw Barbara Prinsen hebben samen een film gemaakt over de optocht  van 5 mei 1990 ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van de vrijwillige brandweer.

toegankelijkheid ietsje meer aub

 CKenG bijeenkomst betreffende leven met een beperking

Door een bezoekster werd op een opmerking dat de NS fietsenstalling voor oa driewielfietsen, scootmobiels enz niet toegankelijk is met stelligheid het tegendeel beweerd .

toegankelijkheid ietsje meer aub

 CKenG bijeenkomst betreffende leven met een beperking

Door een bezoekster werd op een opmerking dat de NS fietsenstalling voor oa driewielfietsen, scootmobiels enz niet toegankelijk is met stelligheid het tegendeel beweerd .

HB COACHING UITGEEST steunt de Week van de Hoogbegaafdheid!

Van 10 tot 18 maart is de Week van de hoogbegaafdheid. Deze week is speciaal bedoeld om meer kennis over hoogbegaafdheid te verspreiden en misvattingen weg te nemen.

GroenLinks: “De rotonde in Limmen had er al moeten liggen.”

Een rotonde is beter voor de doorstroming van het verkeer, veiliger voor fietsers en voetgangers en ook beter voor de luchtkwaliteit omdat auto’s niet met draaiende motor stil staan.

Pagina's