Sport lezersnieuws

Zaterdag 23 juni Tios jubileumshow

Op zaterdag 23 juni viert sportvereniging Tios haar 60 jarig jubileum in sporthal de Enterij met de show ?A Brand New Day?. Om 18.30 gaan de deuren open en om 19.00 starten we met de show.

Sanne Wolters-Verstegen na winst naar EK Atletiek

In de eerste limietrace van het seizoen heeft Sanne zich direct geplaatst voor de EK atletiek, komende zomer in het Olympisch Stadion Berlijn.

Actie en gezelligheid tijdens jaarlijks Forte Zomerfeest

Afgelopen zaterdag 9 juni vonden op meerdere plaatsen tegelijk het jaarlijkse Forte Zomerfeest plaats voor alle kinderen van de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang van Forte Kinderopvang.

Groep 8 Basisschool De Brug 2e bij regiofinale schoolhandbal

Woensdagmiddag 6 juni deden groep 7 en 8 van basisschool De Brug uit Akersloot mee aan de regiofinale schoolhandbal, dit toernooi vond plaats in Waarland. Beide groepen deden mee met een gemengd jongens/meisjesteam.

Inschrijven schoolhandbal toernooi

Op zondag 17 juni is het weer zo ver, het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi georganiseerd door C.S.V. Handbal. Ieder jaar doen er meer teams mee, ook dit jaar belooft het een groot succes te worden.

Handbal Bootcamp jongens C.S.V. Handbal

Handbal Bootcamp voor jongens bij C.S.V. Handbal

Sportief en recreatief doneren

UITGEEST - Op 10 juni is er weer de jaarlijkse Rabo Fietstocht. Het Hertenpark Uitgeest heeft zich hiervoor ook opgegeven.

Er is een tocht van 30 kilometer die u kunt fietsen met familie, vrienden en kennissen.

Jaarboek 2018 van de Historische Vereniging Oud-Akersloot is verschenen.

Jaarboek 2018 van de Historische Vereniging Oud-Akersloot (HVOA)

Wat mag u allemaal verwachten in het jaarboek 2018: zeven mooie en afwisselende verhalen over de historie van Akersloot. Vele foto’s en bovendien ook een nummer waar muziek in zit.

Tafeltennisvereniging Uitgeest: De laatse wedstrijden van het voorjaarsseizoen zijn gespeeld!

Team 1 had de meest zware poule in tijden en met maar 2 vaste leden was het niet mogelijk om de 2e klasse te handhaven. Tegen Tazano 96 1 kwam er wederom een nederlaag erbij.

Anne-Floor de Haas naar het NK turnen

Afgelopen weekend heeft de Castricumse turnster Anne-Floor de Haas zich weten te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap turnen. Zij deed dat door tijdens de halve finale zaterdag in Alkmaar verrassend vierde te worden in de eerste divisie Jeugd.

Pagina's