Sport lezersnieuws

Tafeltennisvereniging Uitgeest: De laatse wedstrijden van het voorjaarsseizoen zijn gespeeld!

Team 1 had de meest zware poule in tijden en met maar 2 vaste leden was het niet mogelijk om de 2e klasse te handhaven. Tegen Tazano 96 1 kwam er wederom een nederlaag erbij.

Anne-Floor de Haas naar het NK turnen

Afgelopen weekend heeft de Castricumse turnster Anne-Floor de Haas zich weten te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap turnen. Zij deed dat door tijdens de halve finale zaterdag in Alkmaar verrassend vierde te worden in de eerste divisie Jeugd.

CasRC mini’s 4e van Nederland

Afgelopen zaterdag 7 april was het zover in een zonnig Tilburg. Daar speelden de 16 beste mini rugbyteams (11-12 jarigen) van Nederland. Het hele seizoen hebben de mini’s training en coaching gehad van Bob Waitere en waren klaar voor deze dag.

CasRC gaat landelijk

De rugbyteam in de leeftijd van 11 en 12 jaar kunnen zich plaatsen voor het Landelijk Mini Toernooi in Tilburg.

Goud, zilver en brons voor Paulien Verhaar

Oud-Castricummer Paulien Verhaar heeft uitstekend gepresteerd bij het WK langebaanschaatsen voor studenten in Minsk, Wit-Rusland. De rijdster van het Regionaal Talentencentrum (RTC) Oost veroverde daar maar liefst 4 medailles.

biljarten: clubkampioenscchap biljartvereniging bvobiljarten: clubkampioenschap biljartvereniging bvo 

op 12, 15 en 19 maart j.l. zijn bij biljartvereniging bvo aan de stetweg wedstrijden gespeeld met als inzet het felbegeerde clubkampioenschap. 32 leden van de vereniging namen deel aan de strijd, die in een gezellige sfeer plaatsvond.

De Kennemer Loopgroep start nieuwe beginnersgroep

Op zondag 8 april 2018 start de Kennemer Loopgroep een nieuwe beginnersgroep. Wil je graag beginnen met hardlopen of ben je hersteld van een blessure en wil je het hardlopen weer oppakken? Kom dan met ons meelopen!

Veel nieuwe jeugdleden Surfvereniging FreakWave uit Castricum​

Met grote trots melden we dat de nieuwe sportaccommodatie van Sports at Sea in combinatie met de beste kitesurfschool van Nederland op het strand van Castricum tot een enorme aanwas van jonge kitesurf enthousiasten heeft geleid.

Meisjes MHCC E2 winterkampioen

Zaterdag 10 februari zijn de meisjes van MHCC team E2 glorieus winterkampioen geworden door een klinkende overwinning op Bloemendaal. Dit was niet de eerste winst; alle wedstrijden in deze competitie werden gewonnen door de dames.

Pagina's