• De leidsters maken dankbaar gebruik van de lommerrijke omgeving

Buurt welkom bij opening BSO en peuteropvang Cunera

[CASTRICUM] Kinderen van groep 1 en 2 van basisschool Cunera krijgen sinds kort onderwijs aan de Prof. Winklerlaan in Bakkum. Forte Kinderopvang vangt na school de kinderen in hetzelfde gebouw op, en biedt op dezelfde locatie peuteropvang voor kinderen van 2 - 4 jaar oud.

Nu de kinderen en het team van de nieuwe BSO en peuteropvang van Forte Kinderopvang zich helemaal thuis voelen in de nieuwe ruimte, wordt het tijd voor een feestelijke opening door de kinderen samen met de bestuurders van Forte, Tabijn en de directeur van de Cunera. En wel op maandag 30 oktober om 9.00 uur. Na de officiële plechtigheid wordt er een klein feestje gevierd, waarbij er natuurlijk van alles te doen is voor de Forte kinderen, zoals een interactief poppentheater, knutselen, schminken en een kleine verrassing. Tijdens de opening op maandag 30 oktober om 9.00 uur is iedereen welkom om kennis te komen maken met deze nieuwe locatie.

Door de opvang van de peuters en kleuters in het gebouw van de Cunera aan de Prof. Winklerlaan ontstaat er een doorgaande ontwikkellijn tussen school en kinderopvang. Voor de peuters wordt de drempel naar het basisonderwijs hierdoor een stuk lager. En ook de kleuters profiteren van de intensieve samenwerking tussen de school en de opvang. De locatie aan de Winklerlaan is een tijdelijke oplossing van de Cunera: het streven is kinderen zoveel mogelijk op één locatie onderwijs te geven en op te vangen. Bij peuteropvang Cunera leren de kinderen niet alleen samen te spelen, maar wordt ook een fundament gelegd voor het basisonderwijs. Bij BSO Cunera wordt er, naast het standaard Forte aanbod van activiteiten, workshops en zwemles via de BSO, natuurlijk ook goed gebruik gemaakt van het van het bosrijke buitenterrein. Bij zowel peuteropvang als BSO Cunera zijn nog enkele plaatsen vrij. Meer informatie via www.fortekinderopvang.nl en 0251-658058.