Crazy Pietenclub in Geesterduin

CASTRICUM De parachutepietjes hangen weer in de nokken in Geesterduin. Na de geweldige intocht, die mede mogelijk wordt gemaakt door de ondernemers van Geesterduin, zal het winkelcentrum de komende weken in het teken staan van de Sint.

Zaterdag (25 november) wordt de Crazy Pietenclub verwacht. Deze doldwaze Pieten zorgen van 11.00 tot 15,00 uur voor veel reuring in het winkelcentrum. Ook Sinterklaas heeft beloofd rond 13.00 uur een bezoekje te brengen aan Geesterduin. Dit bezoek zal opgeluisterd worden door kinderkoor Musicstar uit Castricum. Zaterdag 2 december kunnen alle kinderen van 13.30 tot 16.30 uur weer hun Pietendiploma halen. Cadeautjes in een schoorsteen werpen, daklopen en nog meer activiteiten onder begeleiding van instructiepieten!

INPAKCENTRALE Daarnaast hebben de winkeliers de voormalige winkelruimte van de Belcompany omgetoverd tot een inpakcentrale voor Sinterklaas. De winkeliers hopen dat Sinterklaas Geesterduin gaat gebruiken om veel cadeautjes in te pakken, zodat deze op tijd bij de kinderen zullen zijn.

EXTRA OPEN Om de Sint van dienst te zijn is er donderdag 30 november een extra koopavond in Geesterduin. En als extra service voor de Sint zal het winkelcentrum ook extra open zijn op zondag 3 december vanaf 12.00 tot 17.00 uur.