• EHBO cursus

    KNV EHBO

EHBO Cursus: nog enkele plaatsen vrij

20-08-2018, 11:59 | Lezersnieuws | EHBO Castricum EHBO Castricum

Datum:

dinsdag 4 september 2018, 19:30

Locatie:

Geesterduinweg 3
Cultuur Centrum Nieuw Geesterhage
Castricum

NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR BIJ EHBO CURSUS

EHBO vereniging Castricum start op dinsdagavond 4 september 2018 met de cursus Eerste Hulpverlener (het EHBO diploma). Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De cursus bestaat uit 14 lessen die in het EHBO leslokaal in Cultuur Centrum Nieuw Geesterhage in Castricum worden gegeven. Reanimatie, het bedienen van de AED en de specifieke eerste hulp aan kinderen zijn onderdeel van de opleiding. Op 18 december 2018 wordt de cursus afgesloten met het examen, zodat u nog voor het eind van het jaar het EHBO diploma kunt halen.

De kosten zijn ? 165,00, dit is inclusief lesboek, werkboek, oefenverband en examengeld. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. U kunt dit navragen bij uw verzekeraar.

Wilt u ook in 3 maanden uw EHBO diploma halen, kijk dan voor meer informatie op www.ehbocastricum.nl . Daar vindt u ook een inschrijfformulier. Voor meer informatie of aanmelding kunt u ook contact opnemen met 0251-651060 of een e-mail sturen naar secretaris@ehbocastricum.nl.