• Rugby CasRC

    Raoul van Eijk

Inschrijven Jeugsportpas blok 1

14-09-2018, 12:23 | Lezersnieuws | Team Sportservice Kennemerland

Datum:

zaterdag 22 september 2018, 08:00 tot dinsdag 16 oktober 2018, 00:00

Locatie:

Merel 395A
Team Sportservice kennemerland
Heemskerk

De JeugdSportPas (JSP) in de gemeenten Castricum en Heemskerk, uitgevoerd door Team Sportservice Kennemerland, gaat het schooljaar weer sportief van start. Kinderen die naar de basisschool in Akersloot, Castricum, Limmen of Heemskerk gaan of in deze plaatsen wonen, kunnen nu inschrijven voor het eerste blok van de JSP. Een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze!

Zal ik talent hebben voor rugby, badminton of mountainbiken? Wat doe je nou precies bij reddingszwemmen, freestyle gym of krav maga? En welke vechtsport past bij mij; karate, ju-jitsu of judo? Allemaal vragen waar je antwoord op kunt krijgen als je mee doet met de JSP. Team Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen uit groep 1 t/m 8 de mogelijkheid kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Voor ?5,- kun je vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor tennis, voetbal, dansen, schaken, volleybal, scouting en heel veel meer. Ga naar de website www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de groene JSP button voor het volledige aanbod. Inschrijven voor blok 1 kan van 22 september t/m 16 oktober, uitsluitend via de website. De lessen van dit blok starten na de herfstvakantie.

Op onze website worden ook regelmatig andere leuke activiteiten aangekondigd, zoals sportinstuiven en sportclinics in de schoolvakanties, houd deze dus goed in de gaten!