• Plogging Castricum wandelt de gemeente schoner

    Susanne van Reenen

Plogging Castricum

08-07-2018, 17:49 | Lezersnieuws | Susanne van Reenen

Datum:

dinsdag 17 juli 2018, 20:00 tot 21:30

Locatie:

Wandelstartpunt De Woude
De Woude
De Woude

Om de drie weken nodigt Plogging Castricum iedereen uit om samen een uurtje te wandelen of hard te lopen. Onderweg wordt het zwerfvuil opgeruimd. Dat is niet alleen goed voor lijf en natuur, het is ook nog eens beregezellig. Elke keer wordt een andere locatie gekozen. Zo worden de mooiste plekjes aangedaan die de gemeente Castricum rijk is. En ze worden n?g mooier achtergelaten.

Dinsdag 17 juli is De Woude aan de beurt. Om 20.00 uur wordt er verzameld op de parkeerplaats bij het pontje aan de Provincialeweg/N246. Kom je ook? Doe dan goede wandel- of sportschoenen aan. Neem een vuilniszak mee. Handschoenen of een prikstok zijn wel zo verstandig. Kom je wandelend dan is een verrekijker ook leuk! Er gaat in ieder geval een wandelgroep van start. Afhankelijk van de interesse en opkomst gaat er ook een groep hardlopen.

Plogging Castricum is een initiatief van GroenLinks Castricum. Iedereen is van harte welkom aan te sluiten, ongeacht politieke voorkeur. Meer informatie en contact: Facebook: @ploggingcastricum, email: info@groenlinkscastricum.nl