• Excelsior in actie

    Excelsior

Sint Maarten Concert

03-11-2018, 11:21 | Lezersnieuws | Willemijn Apeldoorn

Datum:

zondag 11 november 2018, 14:00

Locatie:

Dusseldorperweg 103
Heeren van Limmen
Limmen

Excelsior Limmen presenteert Sint Maarten Concert

“Sinte sinte Maarten, de koeien hebben..” Het is bijna 11 november en dat betekent veel liedjes zingen en snoepjes ophalen. Ook Muziekvereniging Excelsior wil van zich laten horen op deze dag.

Harmonie Excelsior onder leiding van Ruud Pletting geeft die middag om 14.00 uur een gevarieerd concert in Heeren van Limmen. Ons repertoire bestaat niet uit Sintmaartenliedjes, maar we starten ons programma met een spectaculair openingswerk ‘Rise of the Firebird’. Waarna we een aantal gedragen werken zullen laten horen, zoals ‘St. Florian Choral’, ‘Banks of Doon’ en een gedeelte uit de ‘Westside Story’. Ook komt er een heuse storm langs in de vorm van het stuk ‘Kyrill’, gelukkig zit u lekker warm binnen. U kunt ook nog zelf meezingen met de bekende melodieën van de film The Wizz in “Songs of the Wizz”. In dit werk laten diverse solisten van zich horen en komt er zelfs een dixieland orkestje voorbij.

We hopen u allemaal te zien op 11 november om 14.00 uur in Heeren van Limmen, waar u onder het genot van koffie, thee of een andere versnapering kunt luisteren naar ons uiteenlopende programma. En natuurlijk worden alle jeugdige luisteraars die met hun lampion komen en samen een Sintmaartenliedje kunnen zingen beloond met wat lekkers!