• De eerste programmaweek in De Hoep deze zomer was te gek!

    Mad Scientist Gerard Gaathard

Te gek zomerkamp in De Hoep

10-08-2018, 10:16 | Lezersnieuws | Leonie Hoebe

Datum:

maandag 20 augustus 2018, 09:00 tot donderdag 23 augustus 2018, 16:00

Locatie:

Johannisweg 2
De Hoep
Castricum

Het PWN bezoekerscentrum in Castricum is, behalve een prachtige plek in de duinen en h?t vertrekpunt voor een bezoek aan het Noordhollands Duinreservaat, tijdens de zomer dus ook een heerlijke locatie voor een week vol onderzoek! Tijdens degevarieerde, educatieve en vooral knettergekke dagprogramma?s gaan kinderen van 7 tot 11 jaar samen met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek.

Geen dag is hetzelfde bij het WEIRD programma van Mad Science (30 juli t/m 2 aug en 20 t/m 23 aug). Leer hoe je met huis-tuin-en-keuken materialen de leukste chemische reacties kan opwekken. Experimenteer bij het aaseter jachtspel met je kennis van de dierenwereld. Ontrafel als jonge astronaut de mysteries van het zonnestelsel en ontdek hoe het menselijk lichaam functioneert.

Het worden weer waanzinnige weken, met veel experimenten en gezelligheid. Lekker veel doen staat voorop, want je leert het meest wanneer je plezier maakt en zelf ontdekkingen doet. Elke dag staat er een ander thema centraal en valt er wat nieuws te beleven. Mad Science probeert op deze manier kinderen al op jonge leeftijd te enthousiasmeren voor wetenschap en techniek.