• koffie schenkende vrijwilliger

    marloes Wubbels

 Vrijwilliger Ook met mooi weer !

06-06-2018, 14:24 | Lezersnieuws | Jolanda

In woonzorgcentrum De Santmark bent u van harte welkom als vrijwilliger.

 

 In de Santmark wonen 85 overwegend kwetsbare ouderen die 24 uur begeleiding, ondersteuning en verzorging nodig hebben. Daarbij staat het individuele welzijn van onze cliënten voorop. Hierbij kunnen wij de hulp en ondersteuning van betrokken vrijwilligers goed gebruiken. De zomer periode breekt aan, velen van u kijken uit naar de periode van vakantie, langer licht en buiten zijn. Maar ook in deze periode zijn er vele vacatures voor vrijwilligerswerk. die wij in het belang van onze cliënten, graag ingevuld zouden zien.

U kunt dan denken aan: koffie schenken op vrijdagavond of wandelen op vrijdagmorgen .   Voor de vrijdag, zaterdag of zondagavond zijn wij zeer dringend op zoek naar vrijwilligers die cliënten van hun appartement naar het restaurant kunnen brengen om de avondmaaltijd te gebruiken en vise versa. De tijd is tussen 16.45 en 18.30 uur en u ontvangt van ons een warme maaltijd.

Ook zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor onze schildergroep op dinsdagmorgen van 9.45 tot 12.00 uur, waarbij u niet alleen bent, maar samenwerkt met een schilderdocente.

Voor onze huiskamer waar ouderen met een dementieel beeld verblijven zoeken we vrijwilligers die ondersteunen bij de maaltijd, de lunch en de activiteiten in de huiskamer.

Daarnaast zijn er nog meerdere vacatures die u kunt vinden op de vacaturesite van  Stichting Welzijn Castricum via www.vrijwilligerswerkcastricum.nl

Voor al deze vacatures geld dat de frequentie van uw inzet bespreekbaar is van 1x per maand tot wekelijks of voor een bepaalde periode.

Bij al deze werkzaamheden staat aandacht voor de bewoners centraal. Daarom vragen wij vrijwilligers die zich betrokken voelen en zich kunnen verplaatsen in de belevingswereld van de ouder wordende mens.  

 

Heeft u vragen of wilt u zich  aanmelden, neem dan contact op met Woonzorgcentrum  de Santmark, Santmark 1, 1901WZ Castricum

Telefoon 06-41622042 u kunt vragen naar Jolanda Engelsma, vrijwilligerscoördinator.

E-mail j.engelsma@vivazorggroep.nl