• Cover 'Droom van een Boom'

    Jeroen van Oort

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

14-04-2018, 10:17 | Lezersnieuws | Jeroen

‘Droom van een Boom’: Een nieuw boek van Jeroen van Oort

 

Een gedichtenbundel met gedichten geschreven door Jeroen van Oort.

Gedichtjes welke uit het hart zijn voortgekomen, speciaal voor jou. Je leven hopelijk kunnen verrijken, op weg naar rust in een veel te drukke maatschappij.

Veel lees plezier

 

Achterzijde boek:

Hallo, ik ben Jeroen van Oort In je handen heb je mijn gedichtenbundel. Een gedichtenbundel in de 21ste eeuw? Een tijd waarin alles vlug en snel moet, maar waarin je ook op weg bent naar jezelf, rust zoekt en afleiding. De sociale media je elke seconde stimuleert om allerlei informatie tot je te nemen. Is er dan nog wel ruimte en tijd voor een gedicht? Ik probeer ideeën en gevoelens in gedichten om te zetten met de hoop dat het dichten een beetje bijdraagt aan een mooiere wereld. Daarnaast heb ik de gedichten op foto's geplaatst om zo een ander effect te creëren dan wat lettertjes op papier. Heel veel plezier met dit boekje waar ik met veel liefde mijn gedachten in heb verwoord.

'Droom van een Boom' (56 pagina's, ISBN: 9789402174809) Het boek is te koop bij de boekhandel en o.a. https://www.bruna.nl/boeken/droom-van-een-boom-9789402174809

 

Over Jeroen van Oort

43, woonachtig in Krommenie, Eerste bundel

In ‘Droom van een Boom’ heb ik ervoor gekozen om de gedichten geen titels mee te geven. Door een titel aan een gedicht toe te voegen stuur ik jouw gedachte in een bepaalde richting. Daar juist mijn insteek is dat jij zelf de richting bepaald.

 

Email: byjvo@outlook.com

Website: https://jeroenvanoort.webnode.nl

Afbeeldingen gemaakt door Jeroen van Oort.