• Op de foto v.l.n.r. Denise Bijlsma (coach), Maud Kerklaan, Lisa Haringman, Charlotte Banning, Imme Brouwer, Emma Geerlings, Christine Drankier en Charlie Emanuels. Niet op de foto: Julia Verkaart en Babette Smit.

    Wilfred van Tellingen

Meisjes MHCC E2 winterkampioen

12-02-2018, 09:35 | Lezersnieuws | Jeroen

Zaterdag 10 februari zijn de meisjes van MHCC team E2 glorieus winterkampioen geworden door een klinkende overwinning op Bloemendaal. Dit was niet de eerste winst; alle wedstrijden in deze competitie werden gewonnen door de dames. Tegenstanders uit Amsterdam, Abcoude en Bloemendaal werden op soms ijskoude zaterdagen verslagen.

De kampioenswedstrijd tegen het op landelijk niveau spelende Bloemendaal van afgelopen zaterdag begon wat stroefjes, maar al snel brak de zon door en begon het te regenen. Doelpunten wel te verstaan. Na twee doelpunten door MHCC, scoorde Bloemendaal en bepaalde daarmee de ruststand op 1-2. Na de fruitpauze kwamen de Castricumse meiden pas echt op gang. Het één na het andere punt werd gescoord en daarmee de kampioensmedailles veilig gesteld. Na afloop van de wedstrijd is er nog een teamfoto gemaakt en is het kampioenschap uitbundig gevierd met kinderchampagne in het Bloemendaalse clubhuis. Over 4 weken start voor de meiden van E2 de voorjaarscompetitie. De meisjesteams uit de regio mogen hun borst nat maken.

 

Op de foto v.l.n.r. Denise Bijlsma (coach), Maud Kerklaan, Lisa Haringman, Charlotte Banning, Imme Brouwer, Emma Geerlings, Christine Drankier en Charlie Emanuels. Niet op de foto: Julia Verkaart en Babette Smit.