• Tom Stuij en Hans Verkroost.

    Ron Jenner

Mondial Aad de Wit Verhuizingen wint award ‘Vriendelijkste buitendienst’

17-04-2018, 16:20 | Lezersnieuws | Mondial

Mondial Aad de Wit Verhuizingen heeft tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers de award voor ‘Vriendelijkste buitendienst’ gewonnen. De prijs is een mooi compliment voor het werk van de enthousiaste ploeg verhuizers.

Mondial Movers is een verhuisorganisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. Tijdens de jaarvergadering worden traditiegetrouw awards uitgereikt voor onder meer de ‘Vriendelijkste buitendienst’. Mondial Aad de Wit Verhuizingen uit Castricum wist in deze categorie de eerste plaats te behalen, op basis van beoordelingen van klanten.

“Onze verhuizers hebben bewust voor dit vak gekozen en werken hier al jaren met veel plezier. We hebben een club vrolijke en vriendelijke jongens en onze klanten zien dat terug tijdens de verhuizing. De verhuizers zijn bovendien flexibel en kunnen tijdens een verhuizing inspelen op specifieke of aanvullende wensen van de klant. Dat we nu deze prijs winnen is een mooie waardering voor het werk dat zij leveren”, vertelt Hans Verkroost, bedrijfsleider bij Mondial Aad de Wit Verhuizingen. Het verhuisbedrijf verzorgt zowel particuliere als zakelijke verhuizingen en biedt klanten de mogelijkheid om de inboedel tijdelijk op te slaan. Mondial Aad de Wit staat bekend om haar vriendelijke en duurzame karakter. De award voor ‘Vriendelijkste buitendienst’ werd overhandigd door Tom Stuij, algemeen directeur van Mondial Movers. Tijdens de jaarvergadering werden er ook prijzen uitgereikt in de categorie ‘Vriendelijkste binnendienst’ en ‘Vriendelijkste taxateur’.

Meer informatie over Mondial Aad de Wit Verhuizingen is te vinden op: www.aaddewit.nl.