• 3 Musketiers The Cast

    eigen foto The Cast

Musicalgroep the Cast: de drie Musketiers zijn er klaar voor 

25-05-2018, 20:21 | Lezersnieuws | Annemieke

De drie Musketiers van Musicalgroep The Cast zijn er helemaal klaar voor. Komende donderdag 31 mei gaat deze spetterende musical in première in het Kennemer Theater. De zaterdagavond is inmiddels uitverkocht. Voor donderdag en vrijdag zijn nog kaarten beschikbaar.

De uit Heemskerk en Beverwijk afkomstige John Luntz, Ruud Sinnige en Paul Ostendorf staan te trappelen om op het podium te schitteren als Athos, Porthos en Aramis. De mannen vertellen: ‘we hebben keihard gewerkt de afgelopen weken om de puntjes op de i te zetten. De voorstelling zit ingewikkeld in elkaar met snelle scènewisselingen, vechtscènes en dialogen, onwijs leuk om te doen’. Voor Ruud Sinnige is dit de eerste grote spel- en zangrol bij The Cast. In voorgaande producties heeft hij kleine typetjes mogen spelen en dat smaakte naar meer. ‘Naast de ervaren Paul Ostendorf en John Luntz is het lekker spelen’, aldus Ruud.

Chemie

Op het toneel is de chemie tussen alle Musketiers zichtbaar en voelbaar. Het spelplezier spat eraf! In de dialogen is het snel schakelen tussen ernst en humor. John vertelt: ‘Athos is een mooie rol om te spelen; van buiten stoer en gevat, van binnen draagt hij een groot verdriet met zich mee. Dat contrast is leuk om uit te beelden’. Paul en Ruud beamen dat het samen spelen en meerstemmig zingen lekker loopt. ‘Een top-hobby’ aldus de heren.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen op donderdag 31 mei, vrijdag 1 en zaterdag 2 juni (uitverkocht) zijn te koop via de theaterkassa van het Kennemer Theater Beverwijk, tel: 0251 221453 of via www.kennemertheater.nl . Toegang: 23,50 (inclusief garderobe en pauzeconsumptie).

Muziek/Liedteksten - Rob Bolland en Ferdi Bolland en Script – André Breedland

Deze productie is gebaseerd op de oorspronkelijke productie van Stage Entertainment.

Musicalgroep The Cast heeft van Stage Entertainment een amateurlicentie verkregen.

 

Musicalgroep The Cast speelt sinds 1990 bekende musicals zoals The Wiz , Aida, Beauty and the Beast, Zorro – De Musical, Cabaret en Legally Blonde, alsmede eigen producties. De semi-professionele vereniging heeft ongeveer vijfenveertig leden uit heel Noord-Holland. The Cast wordt ondersteund door een groep trouwe donateurs en sponsors.

Foto: Drie Musketiers: v.l.n.r. Athos (John Luntz), Porthos (Ruud Sinnige) en Aramis (Paul Ostendorf (vrij van rechten).