• Reanimatie bij baby

    EHBO Castricum

NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR BIJ CURSUS EERSTE HULP AAN KINDEREN

28-12-2018, 12:27 | Lezersnieuws | EHBO Castricum

EHBO vereniging Castricum start op woensdagavond 9 januari 2019 met de cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Voor deze cursus zijn nog plaatsen beschikbaar.

Kinderen zijn vliegensvlug en als het dan misgaat, dan wilt u de juiste Eerste Hulp kunnen verlenen. Tijdens de cursus leert u hulp verlenen aan kinderen en krijgt u inzicht in de gevaren die kinderen bedreigen en hoe u deze kunt voorkomen.

De cursus wordt gegeven volgens de eindtermen van het Oranje Kruis en wordt afgesloten met een toets. Als deze toets succesvol wordt afgerond, ontvangt u het officiële certificaat Eerste Hulp aan Kinderen.

De cursus bestaat uit 4 lessen van ieder 3 uur die worden gegeven in het Cultuur Centrum Geesterhage, Geesterduinweg 3 te Castricum.

De cursusavonden zijn op woensdagavond 9, 16, 23 en 30 januari 2019 van 19.00 tot 22.00 uur.                                 

De kosten van de opleiding bedragen € 95,00. Dit is inclusief lesboek, verbandmateriaal en certificaat van het Oranje Kruis.

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. U kunt dit navragen bij uw verzekeraar.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat van EHBO vereniging Castricum op telefoon 0251-651060 (bij voorkeur tussen 19.30 uur en 21.00 uur) of per e-mail naar secretaris@ehbocastricum.nl. Alle informatie over de cursus staat ook op de website www.ehbocastricum.nl