• van boven links met de klok mee: Jelle van Werkhoven, Billy Fatels, Patrick Rasch en Henk - Backhenk - Spoelstra

    Rene Bakker

TTAZ 1 promoveert naar 2e klasse!

15-04-2019, 13:16 | Lezersnieuws | Billy

TTAZ 1 eindigde het seizoen met een 2-8 winst op Spaarne 7. Alleen Jelle van Werkhoven en Billy Fatels verloren ieder een enkel tegen Matthijs de Munk. Jelle kansloos en Billy in 4 games en altijd met maar twee punten verschil. Henk Spoelstra bleef dit seizoen ongeslagen en won al zijn 23 enkels! Het team in het geheel heeft een enorme sprong gemaakt en komt volgend seizoen uit in de tweede klasse.

TTAZ 2 nam het op tegen ASSV 2 uit Duivendrecht. De uitgeesters waren verzwakt/versterkt met een invaller. Rob de Boer en Michel Switser wonnen ieder 2 sets. Het was verdiend maar zeker niet makkelijk. Nico Baltus voegde ook een puntje toe. De dubbel werd gespeeld door invaller Marijn van Kampen en Michel om Rob een beetje rust te geven (licht geblesseerd). Het bleek een goede tactiek en resulteerde in een winstpunt. TTAZ won met 6-4! De handhaving in de 4e klasse is zeker.

TTAZ 3 speelde tegen Bloemenlust 2 uit Aalsmeer. Marijn van Kampen was niet te verslaan deze avond en is fanatiek bezig met de sport. Dennis Janssen zat het niet mee en wist maar 1 winstpunt te bemachtigen. Nico Baltus was als invaller bij team 2 succesvoller. 6-4 winst voor Bloemenlust.

In de DUOCompetitie vechte TTAZ 1 tegen Sporting SDO 1. Dimitry van der Park (invaller) maakt dit seizoen reuzensprongen vooruit en leek niet te verslaan, toch kwam in de laatste enkel waar hij 2:0 in games voorstond bedrogen uit en verloor deze met 2:3. Ook Michel Switser won er maar een maar samen met de dubbel kwam de overwinning. 3-2 voor Uitgeest!!!