Zorgboerderij Heemskerkerduin opent haar deuren!

03-07-2018, 11:30 | Lezersnieuws | Corine

Naast zorgverlening op de Geitenboerderij in het Amsterdamse Bos, willen boer en boerin ook dagbesteding gaan verlenen op hun biologische zorgtuin in Heemskerk.

Op zaterdagochtend 14 juli is er gelegenheid om er een kijkje te nemen.

Op Cieweg 1, in het tuinbouwgebied van Heemskerk, is er afgelopen maanden hard gewerkt aan de bouw van een ruimte om mensen uit diverse zorgdoelgroepen een dagbesteding aan te kunnen bieden.

De bezigheden op de biologische zorgtuin houden onder andere in dat er meegeholpen kan worden in de kas en tuin, waar de groenten, kruiden en fruit voor het restaurant van de Amsterdamse Geitenboerderij worden geteeld. Met deelnemers kan een gezonde, biologische maaltijd worden bereid met de verse geoogste groenten uit de tuin.

De ligging van de tuin leent zich uitermate om hier in ontspannen omgeving, onder deskundige leiding, een gezellige dagbesteding te verkrijgen.

Om geïnteresseerden een idee te geven wat er allemaal mogelijk is op de tuin in het duin, is het op zaterdag-ochtend, 14 juli van 10 tot 12 mogelijk om rondgeleid te worden en de mogelijkheid tot aanmelding te bespreken.