Sport lezersnieuws

limmen jo17-4 kampioen !

Na een zenuwslopend eind van de competitie, waar de uitslag van de laatste wedstrijd van de concurrent beslissend was, is Limmen Jo17-4 kampioen geworden van de 4e klasse.

Twee juniorenteams Helios kampioen

Afgelopen zaterdag werden beide juniorenteams van KV Helios kampioen. De A1 won hun laatste wedstrijd van het seizoen van Stormvogels uit Uitgeest. Ze sloten een goed seizoen af met een 15-6 overwinning.

AMAK Estafette-en trimloop vernieuwd

Zondag 7 juli a. s. organiseert De Akersloter Marathon Klub de 14e AMAK Estafette- en Trimloop. Lekker, als team met 4 lopers (m/v/gem)in estafettevorm hardlopen. De organisatie heeft gekozen voor een iets gewijzigde opzet, waardoor de wachttijd in het wisselvak aanzienlijk korter is.

Bakkum Beach Volleybal

Op 29 en 30 juni zal het strand bij paviljoen Deining weer vollopen met vele enthousiaste sport/strandliefhebbers. Het is wel gebleken dat veel mensen graag een dagje op het strand vertoeven.

Het team JO19-3 van FC Castricum werd afgelopen zaterdag kampioen!

Het team JO19-3 van FC Castricum werd afgelopen zaterdag kampioen!

Het team JO19-3 van FC Castricum werd afgelopen zaterdag kampioen!

Het team JO19-3 van FC Castricum werd afgelopen zaterdag kampioen!

TV Limmen organiseert Jubileumtoernooi ivm 50 jarig bestaan

Dit jaar bestaat Tennisvereniging Limmen 50 jaar. Een jubileum wat uiteraard niet ongemerkt voorbij zal gaan. Een van de onderdelen in het programma is een Open Dubbeltoernooi. Hierdoor kunnen alle tennissers uit de regio meegenieten van deze mijlpaal. 

Dos-turnsters in distriktsfinale

Op zaterdag 25 mei zijn in Amsterdam de distriktsfinales turnen van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie gehouden.

HOCKEYMEIDEN MHCC MA2 KAMPIOEN !


Na een mooi seizoen met prachtige wedstrijden en een paar schitterende comebacks is het gelukt.
MHCC MA2 is kampioen geworden door naaste concurrent nipt voor te blijven. Iedereen van harte gefeliciteerd
met dit mooie resultaat. Daar mag op gefeest worden.
 

FC Castricum JO9-3 viert overwinning als kampioenen

Afgelopen zaterdag, 25 mei, heeft het topteam JO9-3 van FC Castricum het seizoen afgesloten met een heuse monsterzege. Ze wonnen de thuiswedstrijd tegen ADO ‘20 met maar liefst 6-0.

 

Pagina's