Sport lezersnieuws

Top zeilweer voor zeilchallenge jeugd Uitgeestermeer

Op zaterdag 23 juni, een dag voordat de befaamde Volvo Ocean Race in Den Haag finishte, is de Zeilchallenge gehouden op het Uitgeestermeer. Vier zeilverenigingen rondom het Uitgeestermeer organiseren gezamenlijk de zeilchallenge voor jeugd (wedstrijd) zeilers.

Fantastisch schoolhandbaltoernooi

Zondag 17 juni jl. was er bij CSV handbal weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. Op de CSV velden op Wouterland werd door ruim 50 teams van alle basisscholen uit Castricum en Limmen gestreden om de felbegeerde bekers.

Geweldig geslaagde show Tios 60 jaar

Na een lange voorbereiding van het jubileumcomité Tios 60 jaar was het afgelopen zaterdagavond dan zover; de grote jubileumshow ‘A Brand New Day’ in sporthal de Enterij.

Kampioenen bij CSV Handbal

Na een prachtig handbalseizoen vol met enthousiasme, samenspel en prachtig handbal, zijn 3 teams van CSV kampioen geworden.

Zaterdag 23 juni Tios jubileumshow

Op zaterdag 23 juni viert sportvereniging Tios haar 60 jarig jubileum in sporthal de Enterij met de show ?A Brand New Day?. Om 18.30 gaan de deuren open en om 19.00 starten we met de show.

Sanne Wolters-Verstegen na winst naar EK Atletiek

In de eerste limietrace van het seizoen heeft Sanne zich direct geplaatst voor de EK atletiek, komende zomer in het Olympisch Stadion Berlijn.

Actie en gezelligheid tijdens jaarlijks Forte Zomerfeest

Afgelopen zaterdag 9 juni vonden op meerdere plaatsen tegelijk het jaarlijkse Forte Zomerfeest plaats voor alle kinderen van de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang van Forte Kinderopvang.

Groep 8 Basisschool De Brug 2e bij regiofinale schoolhandbal

Woensdagmiddag 6 juni deden groep 7 en 8 van basisschool De Brug uit Akersloot mee aan de regiofinale schoolhandbal, dit toernooi vond plaats in Waarland. Beide groepen deden mee met een gemengd jongens/meisjesteam.

Inschrijven schoolhandbal toernooi

Op zondag 17 juni is het weer zo ver, het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi georganiseerd door C.S.V. Handbal. Ieder jaar doen er meer teams mee, ook dit jaar belooft het een groot succes te worden.

Handbal Bootcamp jongens C.S.V. Handbal

Handbal Bootcamp voor jongens bij C.S.V. Handbal

Pagina's