Sport lezersnieuws

Nominaties Sportverkiezingen

zie ingestuurde mail met de genomineerden voor de sportverkiezingen

NK Biljarten voor teams met VG-spelers 2019

Het Nederlands Kampioenschap Biljarten voor VG-Teams wordt 2 en 3 februari 2019 gehouden in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dit unieke evenement wordt sinds 1999 bijna elk jaar gehouden.

Hockeyclub Castricum (MHCC)

Hockeyclub Castricum (MHCC) wil meer jongens uit de regio kennis laten maken met de hockeysport en organiseert hiervoor een midwinterclinic voor jongens tussen de 6 en 10 jaar.

Vitesse JO13-2 winterkampioen

Het was spannend, heel spannend. Maar op de laatste speeldag van de halfjaarcompetitie had Vitesse JO13-2 evenveel punten maar een beter doelsaldo dan concurrent Jong Holland uit Alkmaar. Dat betekent dat het jongensteam winterkampioen is en promoveert naar een hogere klasse.

Sportieve start nieuwe jaar tijdens vakantieactiviteiten Team Sportservice Kennemerland

Afgelopen week deden ruim 250 kinderen mee aan de sportieve vakantieactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland. Met veel enthousiasme werd er gesport en gespeeld op diverse locaties in de buurt.

Stad en Streek Driebanden Toernooi

Stad & Streek Toernooi 2019 in Akersloot

Demonstratie "The Intelligent One"

De Stichting Jongsenioren Competitie organiseert in samenwerking met 'Milati Grass Machines' op vrijdag 15 februari 2019 op het complex van HSV ODIN'59 in Heemskerk een demonstratie van "The Intelligent One". Aanvang 13:00 uur met koffie en iets lekkers.

Swing Oud Heiloo- dansmiddag

Oud-Standing Heiloo (een project van Stichting De Buitenkans) en Stichting Trefpunt Heiloo organiseren in 2019 dansmiddagen voor jong & oud. Henk Vasbinder of Mark van Achteren begeleiden de middag met live muziek of singeltjes (allround repertoire, van achtergrond- tot dansmuziek).

Kersttoernooi tafeltennisvereniging Castricum

Gezelligheid troef bij het jaarlijkse kerstdubbeltoernooi bij tafeltennisvereniging Castricum in de Gobatstraat. Afgelopen vrijdag werd er door jong en oud getafeltennist waarbij je als prijs bokkenpoten of kletskloppen e.d. kon winnen.

Vijanden op het veld, maar vrienden in de pub

Trimteam B van hockeyclub MHCC in Castricum speelde op 14 en 15 december twee wedstrijden in Ierland tegen Galway. De eerste confrontatie ging door een late goal van de Ieren met 2-1 verloren. Hoogtepunt van Castricum was een flitsende combinatie die bij Leonard Eveleens begon.

Pagina's