• Natalie van der Kolk (rechts) en Anne-Marie Sjardin (links) samen met de eigenaren van restaurant Sakura.

    Nico Lute

Activiteiten gezocht

CASTRICUM De voorbereidingen voor de KidsVakantieCocktail (KVC) 2018 zijn in volle gang. De vrijwilligsters en vriendinnen Natalie van der Kolk en Anne-Marie Sjardin zijn druk bezig om verschillende sportieve en creatieve kinderactiviteiten van organisaties en verenigingen in Castricum, Akersloot en Limmen te verzamelen. Kinderen van 2-12 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven voor de zomervakantie van 21 juli t/m 2 september. Een overzicht staat begin juli op www.sotcastricum.nl.

Welke activiteiten worden er gezocht? Dat kan echt van alles zijn. Enthousiast vertellen Natalie en Anne-Marie dat bijvoorbeeld dé sushi workshop, die vorig jaar voor het eerst werd gehouden door restaurant Sakura, een overweldigend succes was. "Ruim 50 kinderen stonden klaar om sushi te maken. Dit jaar doet Sakura weer mee."

De KVC is de manier voor kinderen en hun ouders om kennis te maken met de verschillende organisaties en verenigingen in Castricum, Akersloot en Limmen. Voorbeelden van activiteiten zijn: trampoline springen, wandklimmen, mountainbiken, een insectenhotel knutselen, dansen en ganzenbord zwemmen. Andere activiteiten die worden aangeboden worden georganiseerd door Springplank Speelwereld, Bibliotheek Kennemerwaard en de Tuin van Kapitein Rommel.

"Vorig jaar hadden we bijna 50 kinderactiviteiten aangeboden tijdens zes weken zomervakantie." Om elk jaar weer een goede variatie aan activiteiten aan te bieden zijn alle organisaties en verenigingen uitgenodigd om mee te doen met een leuke activiteit voor kinderen van 2-12 jaar in de zomervakantie van 21 juli t/m 2 september. Interesse of meer weten? Mail: voor meer informatie naar KVC.Castricum@gmail.com.