Agendatip: Jan Rot komt weer naar Castricum

CASTRICUM Jan Rot komt weer naar Castricum. In zijn nieuwe voorstelling 'Seks & Drugs & Rot & Roll' zijn de jaren '80 aan de beurt. Om lekker in de tijdsfeer te komen, heeft Jan een aantal krakers vertaald, van 'We Are The World' tot hits van Madonna. Deze allemachtig prachtig jaren tachtig, zijn te beleven op zaterdag 13 januari in theater Koningsduyn.

Jan Rot: 'Seks en drugs en Rock & Roll – als ik terugdenk aan de jaren tachtig is dat het eerste wat me te binnen schiet. Toen we nog jong en mooi waren, of in ieder geval op zoek naar avontuur, liefde, uitgaan. Springsteen en Bowie in de Kuip, Prince in Paradiso, de terugkeer van Cruyff. Maar als ik beter nadenk was ik vooral bezig met liedjes schrijven, zingen, platen maken.'

Deze nieuwe soloshow van Jan Rot, met mooie verhalen, trivia en feiten, is een spetterend vervolg op 'Jong & Veelbelovend', dat hem voor het lied 'Stel dat het zou kunnen' de Annie MG Schmidtprijs opleverde. Zaterdag 13 januari, Theater Koningsduyn Castricum, Tickets,19 euro (inclusief een drankje), zijn online te bestellen via: www.geesterhage.nl.