• De apotheek komt onder het nieuwe appartementencomplex naast Geesterhage

    Apotheek Geesterduin

Apotheek maakt zich op voor verhuizing

CASTRICUM Het zijn hectische tijden voor apotheker Rik Muller en zijn medewerkers. Na 24 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Geesterduinweg 42 gaat Apotheek Geesterduin in het weekend van 21 en 22 juli verhuizen naar een nieuwe locatie.

SPREEKKAMERS De apotheek verhuist naar Geesterduinweg 9 (naast de ingang van Geesterhage). "We zijn op zaterdag 21 juli dan ook eenmalig gesloten." vertelt Muller. "Op de nieuwe locatie komt veel meer ruimte voor de cliënten, zodat we passende aandacht kunnen geven aan de behoefte aan privacy. Naast voorzieningen aan de balie - dit in de vorm van glazen geluidsschermen - beschikken we daar ook over twee aparte spreekkamers."


AFGIFTE AUTOMAAT "Daarnaast gaan we ook gebruik maken van een afgifteautomaat." vervolgt Muller. "Deze wordt geplaatst naast de ingang en is zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant voor de cliënten te gebruiken. De automaat kan geopend worden met een code die via de mail verstuurd wordt."

GROEN In het nieuwe pand is ook gezorgd voor een groenere energievoorziening. Muller: "We maken daar gebruik van een zestigtal zonnepanelen voor onze stroomopwekking en plaatsen een eigen laadpaal voor onze toekomstige elektrische bezorgauto."

De komende weken kán er enige vertraging optreden in de verwerking van de recepten. "We vragen daarvoor begrip. En we vragen cliënten om, in de week voorafgaand aan de verhuizing, zoveel mogelijk de aangevraagde geneesmiddelen snel op te halen zodat wij zo min mogelijk hoeven te verhuizen."


"Ook willen wij wijzen op de problemen die er op dit moment zijn met de bereikbaarheid. Omdat er nog volop bouwactiviteiten plaatsvinden voor het Koraalzand-complex, is de route langs de bouw afgesloten. De veilige route loopt via de twee tijdelijke (gele) zebrapaden. Het team staat voor u klaar in ons nieuwe pand vanaf maandag 23 juli."