• Bij voldoende belangstelling komt er ook een cursus 'babysensory'

Babysensory bij ouder-kindcafé

CASTRICUM Bij Speelvereniging de Springplank is er elke dinsdag tussen 10:00 en 11:30 uur een ouder-kindcafé. Woensdag 20 december is hier een speciale workshop: 'Babysensory' voor baby's van 0 tot 15 maanden. Deze workshop staat in het teken van kerst. Met rinkelende kerstbelletjes, prachtige lichtjes, en mooie kerstmuziek.

Bij baby Sensory worden activiteiten en materialen aangeboden om spelenderwijs de ontwikkeling van je baby te stimuleren op verschillende sensorische, oftewel zintuiglijke, gebieden. Hieraan beleef je samen met je baby en andere deelnemers een leuke ochtend en doe je ideeën op voor thuis. De workshop is een verkorte les van de cursus Babysensory, die bij voldoende belangstelling wordt gegeven bij de Springplank. Meer informatie en aanmelden: babysensory.nl

Het ouder-kindcafé is voor ouders en kinderen van 0 tot 2 jaar. Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen met hun ouders meedraaien met de peuterclub. Ouders kunnen bijkletsen, terwijl hun kinderen gezellig spelen in het speellokaal of buiten in de speeltuin.

Het komend jaar wordt regelmatig een speciaal ouder-kind café gehouden. Hou voor het actuele programma van de Springplank Facebook in de gaten (DeSpringplankCastricum).