• Christien Mouw

BDUlezersactie: Maak kans op het boek "Van lammertijd tot lammertijd"

REGIO 'Herderin, daar moet je voor geschapen zijn' is weleens gezegd tegen Christien Mouw, herderin van de schaapskudde van Elspeet, en auteur van Van lammertijd tot lammertijd. Dat is zeker waar, maar wie dit boek leest, zal veel gaan begrijpen.

Het leven met de schapen, de natuur en de seizoenen is voor Christien een levenswijze en levensvoorwaarde. Ze weet deze manier van leven zo mooi onder woorden te brengen, dat het een genot is om met haar mee te lezen en over de heide te struinen. Per maand beschrijft ze haar belevenissen met de kudde, en laat ze zien wat er in de natuur om haar heen gebeurt. Van december tot december, van lammertijd tot lammertijd: voel de wind, hoor de vogels en geniet mee van de haar zo dierbare schapen, een heel jaar lang!

Van lammertijd tot lammertijd is een prachtig kijk- en leesboek, uitgevoerd in full colour met een harde kaft. Meer informatie vindt u op www.bduboeken.nl

BDU-LEZERSACTIE

BDUmedia verloot 10 boeken onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 20 februari 2018. N.B.: Alleen nieuwsbriefabonnees nieuwsbrief maken kans op een GRATIS boek "Van lammertijd tot lammertijd".

Stap 1
Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief 

Bent u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.


Stap 2 

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op een GRATIS boek 

De winnaars worden maandag 20 februari 2018 getrokken. Deze winnaars krijgen persoonlijk bericht.