• bmd

    FNV belastingteam

Belastingteam FNV-Castricum groeit

CASTRICUM De tijd voor het invullen van de belastingaangifte komt er weer aan. Binnenkort zal de blauwe envelop weer op de deurmat vallen. Hoewel er al veel vooraf door de belastingdienst is ingevuld, is het toch wel zaak om er goed naar te kijken of die gegevens juist zijn en of er geen extra inkomsten of aftrekposten zijn. De FNV helpt haar leden gratis bij het invullen en opsturen. Er wordt dan ook meteen gekeken of er geen recht op toeslagen bestaat.

Terwijl tal van afdelingen van de vakbond worden opgeheven of noodgedwongen samengaan is de
afdeling Castricum springlevend. Het belastingteam bestaat uit elf leden en groeit tegen de stroom in. In het afgelopen jaar hebben ruim 300 leden in onze gemeente gebruik gemaakt van de service van dit team. Degenen die ook vorig jaar door de FNV zijn geholpen krijgen een brief van de belastingdienst met een speciale machtigingscode. Die code moet bij het invullen worden meegenomen. Wie zo'n code niet heeft ontvangen, moet die alsnog vooraf aanvragen.
FNV-leden kunnen zich weer aanmelden voor de gratis service. Dat kan via de website van het FNV of via 088 – 3680368. Opgeven via dat telefoonnummer kan van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur. Daarbij kunt u voorkeursplaats en -tijdstip opgeven. Hou wel uw lidmaatschap gegevens bij de hand. Het invullen vindt plaats in maart en april in dorpshuis De Kern.