• De flyer

    Lara de Vlieger

Castingbureau zoekt figuranten in Akersloot

AKERSLOOT Multa Casting is op zoek naar figuranten voor opnamen die in de buurt van Akersloot gaan plaatsvinden.

Het gaat om opnames voor het tweede seizoen van 'De 12 van Oldenheim'. Iedereen is welkom. Samen met producent Endemolshine organiseert het castingbureau een welkomstborrel voor geïnteresseerde inwoners. Deze is op woensdag 16 januari van 15 tot 17 uur in café De Vriendschap. Aanmelden kan via een mail naar info@multacasting.nl

Hier geven ze meer informatie over het 'figureren' en wat het voor het dorp betekent om hier filmopnames te houden. De eerste draaidag is al op 22 januari in de omgeving van Akersloot. Per opnamedag is er een vergoeding van €30 cash voor de figurant beschikbaar.

OVER DE SERIE Seizoen 1 begon met de verdwijning van de zestienjarige Nine en liep uit in een enorm aantal verdwijningen met een zeer bizarre wending. De serie vol mysterie, tragedie en wantrouwen werd zowel op tv als online bij Videoland zeer goed ontvangen en kreeg lovende recensies. Gemiddeld zaten meer dan een miljoen kijkers op zondagavond aan de buis gekluisterd om de verdwijningen in een hechte gemeenschap te volgen. Dit jaar komt er een vervolg op de populaire anthology-serie. De nieuwe reeks vertelt een compleet nieuw verhaal wat zich afspeelt in een ander dorp met nieuwe karakters. De afzonderlijke seizoenen vormen samen wel een geheel in sfeer, toon, spanning, thematiek en visuele stijl.