• Bram Hof in de sfeervolle bruidslodge op het strand

    Nicole Kleine Staarman

Deining 'beste trouwlocatie'

CASTRICUM Trouwen is booming. Bruidsparen in spe dromen van het ja-woord, ergens op een tropisch eiland. Met zand tussen de tenen en ruisende golven op de achtergrond. De ultieme bruiloft, maar voor velen onbetaalbaar. Toch is het verwezenlijken van deze droom heel dichtbij, en wel op ons eigen Castricumse strand. Dit bewijst strandpaviljoen Deining, die maar liefst twee Love Awards heeft binnengesleept voor beste trouwlocatie.

Nicole Kleine Staarman

IBIZASFEER Elke uitbater op het Castricumse strand speelt op eigen unieke wijze in op de toenemende vraag naar de perfecte trouwlocatie. Er is daardoor een divers aanbod ontstaan. Ons mooie strand, zee en duinen vormen de basis. Strandpaviljoen Deining heeft een totaalaanbod met een relaxte Ibizasfeer. "We hebben een aparte feestzaal en voor grotere groepen is het restaurant met zijterras beschikbaar", vertelt bedrijfsleider Bram Hof. "Op het strand is een prieel waar getrouwd kan worden met de zee als decor. Dat geeft een unieke connectie met de natuur. En onze kers op de taart is de bruidslodge; slapen op het strand met comfort". De afgelopen jaren is er hard gewerkt om een totaalpakket te realiseren, van hapjes tot en met weddingplanner, die nu zijn vruchten afwerpt. Dat uit zich niet alleen in het aantal boekingen, maar ook door de nominatie voor de Love Awards voor de beste trouwlocatie van Noord-Holland. "We waren totaal verrast en hebben geen idee wie ons genomineerd heeft, maar voelen ons vereerd".

COMPLIMENT Met de nominatie op zak, was het vervolgens afwachten hoeveel stemmen er zouden volgen. Er kon een prijs voor de meeste stemmen en één voor de hoogste waardering gewonnen worden. "We hebben onze nominatie verspreid via social media, maar er eigenlijk verder niet echt ruchtbaarheid aan gegeven. Dat we beide Awards hebben gewonnen is dan ook onverwacht, maar zo leuk!", zegt Bram trots. "Het geeft het enthousiasme weer van de mensen die bij ons getrouwd zijn. En dat betekent dat we er in geslaagd zijn die onvergetelijke dag te creëeren, waar zij naar op zoek waren. Een groter compliment kan je niet krijgen". 1 februari is de uitreiking van de Love Awards 2017 in CitySense te Utrecht. Er worden Awards uitgereikt in diverse categorieën in de trouwbranche. Met de publieksprijzen voor beste trouwlocatie van Noord-Holland, dingt Deining ook mee naar de landelijke onderscheiding voor deze categorie. Bram: "Dat horen we op diezelfde dag. Tot die tijd is het dus nog even spannend".

BEACH EVENT Om aankomende bruidsparen een voorproefje te geven van een trouwbeleving bij Deining, organiseert het paviljoen het Wedding Beach Event. De volgende manifestatie zal in april plaatsvinden. "Er zijn dan diverse trouwleveranciers aanwezig, we serveren hapjes, onze bruidslodge kan bekeken worden en we organiseren een paar trouwceremonies als voorbeeld", legt Bram uit. "In combinatie met persoonlijke gesprekken, krijgen mensen zo een goed beeld van wat wij allemaal te bieden hebben. Deze keer hebben we dan ook de Love Awards, waarmee we de waardering van het publiek kunnen laten zien".

Kijk voor meer informatie op loveawards.nl en deining.nl