• Dit is haar dan: Miss Castricum aan Zee 2018

    Aart Toth

Dit is haar dan: Miss Castricum aan Zee 2018

CASTRICUM AAN ZEE Dit is haar dan: de meest uitgeslapen deelneemster aan de pyjamaduik! Deze vrouw dook maandag met deze gewaagde outfit de golven in en verdient daarom de titel Miss Castricum aan Zee 2018! Zij krijgt naast eeuwige roem ook een ontbijt voor twee cadeau van strandpaviljoen Deining. De redactie is alleen nog naarstig op zoek naar haar naam. Wie kent deze wakkere beachbabe, gehuld in een stijlvol negligé?

Het was ook dit jaar gezellig druk bij de inmiddels traditionele Nieuwjaarsduik bij Castricum aan Zee. Zeer veel sportievelingen gaven gehoor aan de oproep in het Nieuwsblad voor Castricum om in nachtkleding de golven in te duiken. Naar schatting namen in totaal een kleine duizend mensen een duik in zee. Het was winderig, maar dat hield deze bikkels niet tegen om het nieuwe jaar met een frisse duik te beginnen. Veel belangstellenden verzamelden zich langs de vloedlijn om de deelnemers aan te moedigen. Het oog van Nieuwsblad-fotograaf Aart Toth viel dit jaar dus op deze enthousiaste dame in een gewaagd negligé. Ben jij of ken jij haar, neem dan snel contact op met de redactie via nieuwsbladcastricum@bdu.nl

De nieuwjaarsduik bij Castricum aan Zee werd dit jaar weer georganiseerd door Aquafit en Deining. Na een swingende warming up werd om 14.00 uur het startschot gegeven voor deze 44e duik bij Castricum aanZee. Natuurlijk kon iedereen ook dit jaar weer nagenieten in de hottub bij Deining. Verslaggever Aart Toth maakte een mooie fotoreportage; kijk op de Facebook-pagina van Nieuwsblad Castricum.