• Marina Pronk

Dit weekend: laatste kans om magische expositie te bezoeken in Bakkum

BAKKUM Komend weekend is het prachtige atelier van Sabrina Tacci en Marina Pronk weer open. Het is de laatste gelegenheid om de expositie 'Musica' van het kunstenaarsduo te bezoeken. Bij de aftrap van deze tentoonstelling tijdens de Kunstfietsroute Castricum was het al ongekend druk. Honderden mensen scharrelden rond in de beeldentuin en de verschillende expositieruimtes.

De 'mini-bios', onderdeel van 'Musica', is een plek waar magie ontstaat. "Mooie installatie, heel bijzonder! Een inspirerende ervaring. Ontroerend!" is maar een greep uit de vele reacties in het gastenboek van het kunstenaarsduo.

Ook magisch en onderdeel van de expositie is een fotoserie die Marina jaren geleden maakte voor Stichting de Vrolijkheid (zie foto). De Nationale Stichting ter bevordering van Vrolijkheid organiseert kunstzinnige en creatieve activiteiten voor, door en met kinderen, jongeren en hun ouders in asielzoekerscentra. De indrukwekkende foto's waren onderdeel van de door Nederland reizende expositie 'Magie van de Vrolijkheid'. De foto's zijn nu te koop waarbij het aankoopbedrag in overleg wordt bepaald en de volledige opbrengst gaat naar dit goede doel.

Elke vrijdag en komende weekend, 13 en 14 juli van 13 tot 18 uur bent u van harte welkom bij het Open Atelier van Marina & Sabrina aan de van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum.