• Vorig jaar betraden deze dames voor het eerst de grasmat van FC Castricum

    FCC

FCC herhaalt topevenement

CASTRICUM De tweede editie van het evenement 'Waar schijt de koe?' vindt komende zaterdag (19 mei) plaats op het hoofdveld van FC Castricum. Na het daverende succes van de eerste editie in 2017, zal er dit jaar nóg groter uitgepakt worden.

AFSCHEIDSWEDSTRIJD 2e KLASSE Het eerst elftal van de club zal het die middag opnemen tegen het Amstelveense AMVJ. Ondanks dat het eerste al gedegradeerd is, wordt er alweer gekeken naar volgend seizoen. Trainer Jort van der Meulen wil met opgeheven hoofd afscheid nemen bij FC Castricum en daarom hoopt de club natuurlijk op alle mogelijke support om de laatste thuiswedstrijd mooi af te kunnen sluiten!.

LOTENVERKOOP Maar alsof dat niet genoeg is, zal er na de wedstrijd weer een koe losgelaten worden op het hoofdveld. En, zoals de naam al doet vermoeden, is de grote vraag deze middag waar dit beest zal schijten. Loten voor dit evenement zijn te koop voor € 10,00 per stuk. En poept de koe op je vak, dan win de spectaculaire hoofdprijs van € 450,00! De omringende vakken van het winnende vak zijn tevens goed voor andere prijzen. Loten zijn te koop bij alle spelers van de selectie en de dames van de organsatie.


VOOR JONG EN OUD De hele dag zal aangekleed zijn en aan iedereen is gedacht. Zo is er voor de jongste jeugd een springkussen, en voor de voetballiefhebbers is er een fantastisch panna-stadion aanwezig met drie velden. Hier zullen gedurende de middag verschillende clinics gegeven worden door rasechte straatvoetballers, dus kom kijken en doe mee!

Ook dit jaar is er weer een Tombola met schitterende prijzen. Wanneer u naar de wedstrijd FC Castricum tegen AMVJ komt kijken, krijgt u bij binnenkomst een gratis lot voor deze tombola. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit Castricum en omstreken.


LIVE MUZIEK En, als klap op de vuurpijl, is de organisatie er in geslaagd een fantastische artiest voor het feest na afloop te strikken. Net als vorig jaar iemand die al voor een uitverkochte Amsterdam Arena stond en op landelijke televisie te zien was. Bekend van hits 'Stap voor Stap', 'Een Bom' en 'Het Cafeetje': Henk Dissel. Een dag en avond die u niet mag missen! Bij binnenkomst krijgt u ook een gratis drankje aangeboden door Blue World Castricum. Let op dit is een 18+ evenement.