Fietsersbond controleert fietsen op Bakkerspleintje

[CASTRICUM] Fietsers opgelet. De Fietsersbond Castricum repareert zaterdag 21 oktober gratis uw fietsverlichting. Van 10:00 tot 16:00 uur op het pleintje.

Helaas zijn te veel fietsers zich te weinig bewust hoe slecht ze te zien zijn in het donker. En hoe riskant dat is. Fietsersbond helpt en maakt het je gemakkelijk, door de verlichting te controleren en te repareren. De Fietsersbond werkt samen met de politie.
De vrijwilligers van de fietsersbond doen deze zaterdag meer: ze kunnen uw postcode in het frame graveren en uw zadel op de juiste hoogte stellen. Ook kersverse bikefitter Wynzen Pauzenga is van 10 tot 11 uur aanwezig voor een gratis bike fit. Verder controleren de vrijwilligers de bandenspanning en pompen ze zo nodig uw banden op.

Verder kunt u zich bij een kraampje op het pleintje laten informeren over het werk van de Fietsersbond, kunt u zich abonneren op de Castricumse nieuwsbrief en kunt u brochures meenemen met interessante info over de fiets. De bond kan de verlichtingsactie gratis doen, door de inzet van vrijwilligers en gratis materiaal van Castricumse rijwielzaken: dit jaar Zijlstra (Mient 53). Bent u handig? Extra vrijwilligers zijn zeer welkom. Mail naar castricum@fietsersbond.nl, of bel 0251-671839. Meer informatie op de website: castricum.fietsersbond.nl