• Archief

Gespreksgroep voor nabestaanden Uitgeest

UITGEEST Voor mensen die hun partner verloren hebben, worden al sinds enige jaren bijeenkomsten georganiseerd, waarbij in een vertrouwde omgeving met maximaal acht deelnemers onderwerpen aan bod komen, die betrekking hebben op het overlijden van de partner.

Misschien was u op het overlijden voorbereid of kwam het juist onverwacht. In ieder geval is elk verlies een ingrijpende ervaring, waar u mee om moet leren gaan, hoe moeilijk dat ook is. Vaak is het dan fijn om met lotgenoten hierover te praten. Door de herkenning van gevoelens en ervaringen kan men het eigen verlies beter verwerken en weer een toekomst voor zichzelf zien.

De gespreksgroep is bedoeld voor mensen, die langer dan een half jaar geleden hun partner verloren hebben en een ieder, die hier behoefte aan heeft, is welkom. Er zijn acht bijeenkomsten op de donderdagmiddag, te beginnen eind september 2018, waarbij telkens één thema behandeld wordt; zoals: hoe om te gaan met het verlies; reacties van de omgeving; hoe ga je om met speciale dagen; waaruit put je de kracht om verder te gaan etc.

Vanaf heden kunt U zich opgeven bij het secretariaat : tel. 0251-312331; waarna contact met u wordt opgenomen voor een kennismakingsgesprek.