• Marina Pronk

Herfst in woord en beeld in Bakkum

BAKKUM Het prachtige atelier van Marina Pronk en Sabrina Tacci aan de van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum, is zaterdag 13 en zondag 14 oktober het toneel van herfstachtige taferelen. Sinds november 2017 zijn Marina & Sabrina een unieke samenwerking aangegaan. Elke vrijdag en maandelijks een weekend van 13 tot 18 uur staat de deur van het monumentale pand wagenwijd open en is iedereen van harte welkom. Komend weekend toont Sabrina haar schilderijen en Marina haar beelden en foto's onder het thema Herfst.

"Als wij aan herfst denken, zien we verandering van licht en kleur. We denken aan wind, donder en regenbogen, we denken aan transformatie, introspectie, lengende nachten, hunkering, conformeren maar juist ook rebellie.. De herfst is onvoorspelbaar en heeft veel gezichten" zegt Pronk.

Tijdens beide dagen van 15 tot 17 u is de Amerikaanse schrijfster en dichteres Hannah Behrens aanwezig en zal zij haar gedichten opdragen aan en bij het geëxposeerde werk. Hannah woont en werkt sinds 2016 in Nederland. In haar poëzie legt Hannah een verband tussen de natuur en ons diepere denken. Zij observeert en onderzoekt, ontrafelt oppervlakkige interactie op zoek naar het verhaal achter het verhaal.