At the jazzband ball

CASTRICUM Het is weer bijna zo ver! Zondagmiddag 18 februari, de maandelijkse oude stijl jazzmiddag in de foyer de Heerlykhyd van Cultureel Centrum Geesterhage in Castricum.

Vanaf 15.00 uur zult u getrakteerd worden op een heerlijk middagje oude stijl jazz, bestaande uit een optreden van een gastorkest, gevolgd door een jamsessie oude stijl jazz onder de noemer 'At the jazzband ball'. Speciale gast deze middag is het oude stijl jazzorkest E.T. (Experimental Telephonecall). The E.T. Jazzband is een zeskoppige band.

De band zelf is pas geboren, de muzikanten zijn zelf, gemiddeld genomen, van wat meer gevorderde leeftijd, maar hun muziek kun je rustig oud noemen. De meeste nummers stammen uit de eerste helft van de vorige eeuw. De bezetting is op trompet, Arnold van Oeveren, saxofoon Ronald Marchand, klarinet Jimmy Kragt, banjo Wouter Borgers, sousafoon Bram van der Welle en op drums, good old Henk Kotterer. De muzikale leiding is in handen van Jimmy Kragt.

Na dit geweld gat men om 16.00 uur oude stijl jazz jammen. Muzikanten krijgen de kans om mee te doen en worden van harte uitgenodigd. Er staat een drumstel en piano klaar. Er is een lijst van nummers waar uit gekozen kan worden.

Dus, zondagmiddag 18 februari treedt om 15.00 uur eerst het oude stijl jazzorkest E.T. op. En vanaf 16.00 uur is het tijd voor At the jazzband ball. Een oude stijl jazz jamsessie in de foyer van cultureel centrum Geesterhage. Toegang is gratis, dus kom gezellig langs en geniet van de spontane optredens.