• De kermis in Bakkum is een grote reünie (archieffoto)

    Archief

Kermis in Bakkum nadert: 12, 13 en 14 oktober

BAKKUM De kermis in Bakkum is één grote reünie. Wie het leuk vindt om oude bekenden tegen het lijf te lopen, doet er dan ook goed aan om 12, 13 en 14 oktober vast met een stift te omcirkelen in de agenda. Kermis in Bakkum! Drie dolle dwaze dagen met leuke attracties en optredens.

OKTOBERFEST De kermis begint vrijdagavond 12 oktober bij Hotel Fase Fier met een Oktoberfest. Dit jaar wordt dit thema kracht bijgezet door de artiesten Tom Haver en D.J. Jordy. Tom heeft o.a. gewerkt als dj bij Bobs Party Palace in Uitgeest en als zanger in café Bolle Jan. Inmiddels is hij bekend van nummers als 'Stil in mij' en 'Blijf vannacht bij mij'. DJ Jordy deed al vroeg ervaring op met draaien en mixen en heeft het totale party-gevoel in handen. "We nodigen iedereen uit om zich in stijl te verkleden" verklaart Ellen Borst. "Voor de gelegenheid schenken we ook Duitse pullen bier."

ZATERDAG In de tent buiten zorgt zaterdagavond 13 oktober het lokale professionele duo Kees en Co voor een avondvullend, modern programma. Van Armin van Buuren tot Wolter Kroes en alles daar tussenin. Binnen in de grote zaal is er op zaterdagavond een optreden van feestband Jukebox. Opzwepend, dansbaar, gezellig en interactief: opmerkingen en gebeurtenissen in de zaal worden direct, met de snelheid van het geluid, voorzien van humoristisch commentaar.

ZONDAG In de buitentent op zondag 14 oktober vanaf vier uur speelt het oude vertrouwde duo de Wico's. Jan Laan en Kees de Ruijter zullen ervoor zorgen dat het dak eraf gaat.


De grote zaal bij Hotel Fase Fier eten en drinken opent zondag om vier uur. Daar gaat het publiek feestvieren met de bands La Stampa en The Barnbees. La Stampa is al meer dan 15 jaar de meest geboekte band van Noord-Holland. Een coverband met een enorme speellijst. The barnbees is een eigenzinnige hedendaagse Rock and Roll band in je moerstaal. Jong en oud wordt meegesleurd in deze denderende muziektrein.

Voor de zaalkaarten zowel op zaterdagavond als op zondag: Kom op tijd, want vol is vol! Evenals vorig jaar wordt het kermisfeest uitgebreid met tenten, de overkapping is alleen aan de achterkant dicht zodat eventueel bij slecht weer iedereen warm en droog buiten kan staan. Verder een garderobe, diverse buitenbars en meerdere toiletgroepen.
Toegang: vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht. Uiteraard geldt een rookverbod in Hotel Fase Fier. Ook wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.