• Kerkje De Woude

    Archief

Kunstenaars laten licht in de schaduw schijnen in kerkje op De Woude

DE WOUDE Vier kunstenaars die samen het collectief 'Kunst in uitvoering' vormen, exposeren zaterdag 20 en zondag 21 juli in het kerkje De Kemphaan op De Woude.

De groep bestaat uit Jan Kerssens, beeldhouwer, Vera Verzijlenberg, schilder en beeldhouwer, beiden uit Limmen, Trudy Keyzer, schilder en beeldhouwer, Hetty van de Meent, schilder, beiden uit Heiloo. In het kerkje presenteren zij zich gezamenlijk met een overzicht van hun werk van de afgelopen jaren. Elk jaar werken zij een gezamenlijk thema uit. Op deze expositie vindt u werken onder thema's als Licht en Schaduw, Op Poten Gezet, Oude Meesters in een Nieuw Jasje. Hun visie hierop hebben zij in steen, brons, keramiek, hout, stof en schilderijen in diverse technieken weten neer te zetten. Alle elementen komen aan bod, van mens tot materie, van uitdagend tot ingetogen, van spanning tot rust, figuratief en abstract.

Het kerkje is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen dan ook genieten van live muziek van troubadour Hubert Kuijper. Een tip voor wie er een compleet dagje De Woude van wil maken: wandel het eiland rond. Meer info: www.collectiefkunstinuitvoering.nl