• Susanne (rechts) en Lydia van Logopediepraktijk Akersloot

    Logopediepraktijk

Logopediepraktijk in D'Oude Jacobus in Akersloot

AKERSLOOT Logopediepraktijk Castricum en Logopediepraktijk Limmen bieden nu ook logopedische behandelingen aan in medisch centrum D'Oude Jacobus te Akersloot. Spraak-, taal-, gehoor-, stem-, mondmotoriek-, slik- en communicatieproblemen kunnen op de maandagen en dinsdagen op de logopedielocatie aan de Julianaweg 20 te Akersloot behandeld worden. Een logopedielocatie in Akersloot is een mooi voorbeeld van 'zorg dichtbij huis'. Zonder al te ver te hoeven reizen, kunnen inwoners van Akersloot gebruik maken van logopedie.

Susanne Brouwer, logopedist Logopediepraktijk Castricum: ,,Groepspraktijk Akersloot (huisartsen) heeft ons de mogelijkheid gegeven om logopedische zorg voor de inwoners van Akersloot nog meer bereikbaar en laagdrempelig te maken door ons een ruimte aan te bieden in het nieuwe medisch centrum D'Oude Jacobus."

Lydia Zwart, logopedist Logopediepraktijk Limmen: ,,Zowel in de logopediepraktijk in Castricum als in Limmen werden er cliënten uit Akersloot behandeld. Om de logopedielocatie in Akersloot zo succesvol mogelijk te laten zijn, hebben we besloten om samen te werken." Op de maandagen verzorgt Lydia de logopedie op de dinsdagen behandelt Susanne. Cliënten kunnen zich aanmelden via Logopediepraktijk Castricum of via Logopediepraktijk Limmen met daarbij de vermelding dat ze graag de logopediebehandeling starten in Akersloot. Bij twijfels over de spraak- en of taalontwikkeling van kinderen, zijn ouders van harte welkom op de nieuwe werkplek in Akersloot. Uiteraard geldt dat ook voor alle andere logopedische problemen. Er is geen wachtlijst; iedereen is verzekerd voor logopedie en een verwijzing is meestal niet nodig. Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kan dat via 0641286007 (Susanne) en 0623711857 (Lydia) of via logopediepraktijkcastricum.nl en lydiazwartlogopedie.nl