Maatjes gezocht

CASTRICUM Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt maatjes.

Voor een man van rond de 70 jaar wordt een aardige vrouw gezocht die graag wekelijks met hem wil wandelen in de Castricumse duinen of in de polder. Mijnheer wil graag met de auto opgehaald worden om dan samen een mooie wandeling maken in de natuur.

Een kopje koffie drinken, een wandeling maken, naar de dierentuin of samen koken. Dit zijn voor Anita de dingen in het leven die het leuker maken. Maar samen is gezelliger dan alleen. Anita is een sociale dame van 47 jaar die houdt van een praatje, zij is in haar enthousiasme soms lastig te verstaan. Als je haar beter leert kennen merk je hier al snel weinig van. Anita heeft een licht verstandelijke beperking en woont onder begeleiding. Zou jij het leuk vinden om Anita te vergezellen en sta je stevig in je schoenen? Dan ben jij de persoon die het Steunpunt zoekt.

Op vrijwilligerswerkcastricum.nl/vacatures/maatjes vind je een overzicht van alle organisaties die een vraag hebben voor een maatje voor hun cliënten. Maak vrijblijvend een afspraak met een van de intakemedewerkers van het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Geesterduinweg 5, in Castricum of bel 0251 – 656562.