• Cursus Eerste Hulp

    EHBO Castricum

Nog enkele plaatsen beschikbaar bij EHBO cursus

14-08-2019, 11:51 | Lezersnieuws | EHBO Castricum

EHBO Vereniging Castricum start op dinsdagavond 3 september 2019 met de cursus Eerste Hulpverlener (het EHBO diploma). Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De cursus bestaat uit 12 lessen die in het EHBO leslokaal in Cultuur Centrum Geesterhage in Castricum worden gegeven. Reanimatie, het bedienen van de AED en de specifieke eerste hulp aan kinderen zijn onderdeel van de opleiding.

Op 2 en 3 december 2019 wordt de cursus afgesloten met het examen, zodat u nog voor het eind van het jaar het EHBO diploma kunt halen.

De kosten zijn € 165,00, dit is inclusief lesboek, werkboek, oefenverband en examengeld. Veel ziektekosten-verzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. U kunt dit navragen bij uw verzekeraar.

Wilt u ook in 3 maanden uw EHBO diploma halen, kijk dan voor meer informatie op www.ehbocastricum.nl . Daar vindt u ook een inschrijfformulier. Voor meer informatie of aanmelding kunt u ook contact opnemen met 0251-651060 of een e-mail sturen naar secretaris@ehbocastricum.nl.