• Politie Den Helder

Man mishandelt vrouw: getuigen gezocht

CASTRICUM De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een mishandeling op het Hyacintenveld in Castricum, waarbij een vrouw gewond raakte.

Woensdagmiddag 29 augustus tussen 15.30 en 15.45 uur heeft er een onenigheid plaatsgevonden tussen een vrouw en een man op het Hyacintenveld. Tijdens het conflict werd de vrouw door de man geslagen, waarna zij op de grond viel en gewond raakte. In een reactie op het bericht op de Facebookpagina van Nieuwsblad Castricum wordt gesteld dat de vrouw zwanger was en dat de man op haar buik zou zijn gaan zitten. De vrouw verloor bij het incident ook haar oorbellen. De politie is op zoek naar de man, die na de mishandeling is weggelopen.

Het gaat om een blanke man met een leeftijd tussen de 35 en 45 jaar. Hij is 1.65 tot 1.80 m lang en heeft opvallend kleine ogen. Hij droeg die dag een zwarte pet met geprinte tekst en een donkerkleurig jack en donkerkleurige broek. De man had een hond bij zich, het zou gaan om een border collie. Heeft u woensdagmiddag 29 augustus tussen 15.30 en 15.45 uur iets gezien of denkt u te weten wie deze man is? Bel de politie van Alkmaar via 0900-8844.