Muzikale veilingavond The Cast

CASTRICUM De aula van het Clusius College wordt zaterdag 20 januari omgetoverd tot een theater annex veilinghuis. Musicalgroep The Cast houdt daar een veiling en The Think BIG-Band van Emergo treedt op.

Leden van The Cast hebben prachtige kavels ingebracht die geveild worden. De opbrengst is bestemd voor de volgende musicalproductie: Drie Musketiers! In mei 2018 staat The Cast in het Kennemer Theater met Drie Musketiers. Tijdens de veilingavond krijgt u een voorproefje van nummers uit de nieuwe musical. U zult verrast worden door de verschillende (nieuwe) solisten. Daarnaast speelt The Think BIG-Band van Emergo swingende nummers, zodat na afloop van de veiling ook de voetjes van de vloer kunnen. Eenmaal, Andermaal...

Om de kas te spekken zijn er mooie kavels ingebracht door de Cast-leden voor een interessante veiling. Van verwenpakketten en leuke, originele activiteiten tot culinaire verrassingen buiten de deur of bij u thuis. Een gezellige en muzikale avond die u niet mag missen!

Kaarten voor 20 januari kunt u bestellen via info@thecast.nl of kopen aan de zaal. De toegang is slechts 3 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Locatie: Clusius College, Oranjelaan 2a in Castricum, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur).