• De te winnen bokaal (illustratie Breaking The Waves)

    Breaking the Waves

Prijzen voor ZZP-gala bekend

CASTRICUM Wie wordt de ZZP'er van het jaar 2018? De verkiezingsavond, waarover al eerder werd bericht, op 8 november in Theater Koningsduyn (Geesterhage) komt dichterbij. De inschrijvingstermijn voor potentiële prijswinnaars is verlengd tot 18 oktober. Wie een goede, vakbekwame zzp'er kent - of dit nu een timmerman, financieel adviseur, verpleegkundige, reisconsulent of kapper is - kan hem of haar aanmelden. Er zijn namelijk bijzondere prijzen te winnen.

Aart Tóth

De prijzen voor de ZZP'ers die in de top drie eindigen, liegen er niet om. De eerste prijs is, naast de wisseltrofee, een complete zonnepaneleninstallatie met toebehoren. Dit uiteraard in het kader van duurzaamheid. De winnaar krijgt ook een hele pagina advertentieruimte cadeau in deze krant én een interview ter waarde van in totaal € 1.550,-.

De winnaar van de tweede prijs krijgt een super de luxe e-bike cadeau. Ook hierbij een advertentie (1/2 pag.) en een interview ter waarde van in totaal € 1.000,-. De derde prijs bestaat uit het bestickeren van de eigen bedrijfswagen en een interview (advertorial) ter waarde van € 450,-.

Alle drie de prijswinnaars zijn ook nog eens twee jaar gratis lid van de OVC, als ze dat al niet zijn. Ook krijgen zij een jaar lang ondersteuning van een accountant, jurist of oud-ondernemer.

ZZP GALA Wie de avond van de prijsuitreiking, het ZZP-gala, wil meemaken op 8 november, kan zich nu al opgeven. Stort € 10,- per persoon op bankrekeningnummer NL96 RABO 0336 4819 18 ten name van Ondernemers Vereniging Castricum onder vermelding van ZZP'er 2018 en het aantal gewenste kaarten. Ze komen dan digitaal uw richting op. Dus wacht niet langer, draag de ZZP'er 2018 aan en bestel kaarten ter ondersteuning. Verdere info via www.ovcastricum.nl.

ZZP'ER AANMELDEN Uw favoriete ZZP'er aanmelden, kan heel eenvoudig via ovczzp2018@gmail.com. Voorwaarde is wel dat de ZZP'er twee jaar staat ingeschreven in gemeente Castricum en daadwerkelijk als ZZP'er werkzaam is. Motto van de verkiezing is 'Eén voor allen, allen voor een.'

Op de foto: een schets van de te winnen bokaal. (Illustratie Breaking The Waves)