• Simone Bakker toont een van de letters

    Simone Bakker

Sinterklaasspel in dorp!

CASTRICUM Alle kids uit Castricum e.o. kunnen vanaf 18 november meedoen aan het Sinterklaasspel! In 25 etalages in het dorpshart van Castricum zijn letters verstopt. De letters hebben allemaal een nummer gekregen en als je ze op volgorde zet, dan verschijnt er een vraag. Schrijf je allerleukste, meest creatieve, grappigste of origineelste antwoord op deze vraag op het formulier en maak kans op een leuke prijs. De formulieren liggen in de winkels die een letter in de etalage hebben, en je kunt ze inleveren bij Simone Bakker (foto) van Bij Bakker aan de Dorpsstraat 102.

SLAAPKAMER Kom ook een kijkje nemen bij 'de slaapkamer van Sinterklaas' in Castricum in het voormalige pand van bloemenzaak Cools (nabij de Corso bioscoop).

UNIEK SINTERKLAASJOURNAAL Nog meer lokaal Sint-nieuws: op C-TV is (sinds dinsdag 13 november) tot 5 december op werkdagen om 18:45 uur een eigen Sint-journaal te zien. Het verhaal vertelt over Superpiet wiens droom is een Superheld te zijn. Samen met Fantasiepiet bedenkt hij een spannend stripverhaal. Maar als dit avontuur werkelijkheid wordt, blijkt het toch niet zo makkelijk om een superheld te zijn! De serie is geproduceerd door de Fantasy Compagnie en sluit goed aan bij de Sinterklaasintocht in Castricum. Als de serie aanslaat is de bedoeling dat omroep Castricum en de Castricumse pieten volgend jaar een aandeel leveren in de productie om de serie een herkenbare Castricumse identiteit te geven.