• Kees Stam en Ton Kenter, bestuursleden Nieuw Geesterhage, Vera Hespe, Natalie van der Kolk en Angelique Levering, bestuursleden Speelotheek Castricum.

    Speel-o-theek

Speel-o-theek naar Geesterhage

Zaterdag 7 juli voor het laatst in De Sokkerwei

CASTRICUM Moest het bestuur enkele weken geleden nog melden dat het voortbestaan van de Speel-o-theek aan een zijden draadje hing, omdat de huur vanuit de Sokkerwei was opgezegd, nu meldt zij dat daar verandering in is gekomen. De Speel-o-theek kan terecht in Geesterhage.

"Er is achter de schermen hard gewerkt om een nieuwe locatie te vinden" schrijft Angelique Levering namens het bestuur. "Zaterdag 7 juli zullen wij voor de laatste keer in de Sokkerwei zijn en daarna zal de verhuiswagen voor staan om het speelgoed en alle andere belangrijke spullen te verhuizen."

Het speelgoed wordt verhuisd naar Geesterhage, waar zij een ruimte kreeg aangeboden via de Viva Zorggroep. Angelique: "Een mooie en centrale locatie, dichtbij de bibliotheek, het consultatie bureau en Toonbeeld. De Speel-o-theek is erg blij met deze locatie en is dankbaar voor de hulp van Stichting Welzijn, het bestuur van Nieuw Geesterhage en natuurlijk de Viva zorggroep."

ACTIE Voordat de Speel-o-theek in de Sokkerwei gaat sluiten, geldt er nog een leuke actie namelijk twee stuks speelgoed halen is één betalen. Tijdens de zomervakantie is de Speel-o-theek gesloten. Na de zomervakantie kunt u de Speel-o-theek vanaf zaterdag 8 september vinden in Nieuw Geesterhage. De eerste woensdag dat men open is, is 12 september.

FEEST Zaterdag 8 september zal de officiële opening worden verricht, van 11 tot 13 uur is het dan feest in de nieuwe locatie, met onder andere Clown Alfredo (oftewel Hein Poel) die zijn kunsten zal vertonen en nog veel meer activiteiten voor kinderen en de (groot)ouders. Voor meer informatie: www.sotcastricum.nl