• De Speelgoedmarkt: leuk om met de (klein)kinderen nog wat speelgoed voor de vakantie te scoren.

    Speelotheek
  • www.pixabay.com

Speelgoedmarkt op Bakkerspleintje

CASTRICUM Speelotheek Castricum verzorgt voor de zesde keer een speelgoedmarkt, dit keer op het Bakkerspleintje in Castricum. De markt is vrijdag 19 juli van 11.00 tot 13.00 uur. Leuk om met de (klein)kinderen nog wat speelgoed voor de vakantie te scoren. Of ruim thuis lekker op en kom je speelgoed verkopen. Neem een stoeltje en kleedje mee.

De Creatieve Wieven zijn ook aanwezig met hun knutseltafel en kinderen kunnen geschminkt worden door één van de vrijwilligers van de Speelotheek. Bij slecht weer dan gaat de speelgoedmarkt niet door! Check de site of Facebook (vanaf 10.30 uur). Meer info: sotcastricum.nl. Of mail naar info@sotcastricum.nl. Meedoen is gratis.

Mensen kunnen bij de Speelotheek speelgoed lenen, zoals je bij de bibliotheek boeken leent. Voor een periode van drie weken neem de klant het speelgoed mee naar huis en na die tijd kan het speelgoed teruggebracht of verlengd worden. Tijdens de zomervakantie is de Speelotheek gesloten. Vanaf 4 september is de Speel-o-theek weer geopend van zaterdag van 11:00 tot 13:00 uur en woensdag van 14:30 tot 16:00 uur. Speelotheek is te vinden bij Nieuw Geesterhage aan de Geesterduinweg 5 in Castricum.