Stem op natuurspeeltuin van De Springplank via 'kern met pit'

CASTRICUM Het project 'Geroezemoes in de Speeltuin' van de Springplank in Castricum maakt kans op een financiële injectie. Stemmen op dit project kan alleen nog tot woensdag 10 januari 23:45 uur.

Het project werd eind 2016 geselecteerd door de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) als Buurtproject 2017 in het kader van 'Kern met Pit'. De initiatiefnemers kregen één jaar lang advies, begeleiding en steun. 'Geroezemoes in de Speeltuin' maakt van de bestaande speeltuin een natuurspeeltuin voor de hele buurt midden in het dorp. Een speeltuin waarin natuur en natuurbeleving voor kinderen een belangrijke plaats inneemt:

"We maken nu kans op een extra financiële bijdrage als we zo veel mogelijk digitale stemmen weten binnen te halen" zegt initiaitefnemer Bärbel Bóhling. "Stemmen kan via kernmetpit.nl. De procedure is omslachtig - u moet zich aanmelden aan de onderkant van de link.Vervolgens gaat u ingelogd via het menu naar projecten en dan deelnemende projecten 2017. Ons project heet 'Geroezemoes in de Speeltuin' en is het best te vinden via de zoekbegrip 'Geroezemoes' of op de kaart."