• Vrijwilligers bij de opbouw in 2017 (Foto Aart Tóth)

    Aart Toth

Triatlon-vrijwilligers welkom

'Minstens zo leuk om als vrijwilliger mee te draaien'

CASTRICUM Het was velen al opgevallen, er is geen mogelijkheid meer om als deelnemer in te schrijven bij de tweede Castricumse Triatlon van 1 juli. Zelfs de wachtlijst voor eventuele afvallers is aan de lange kant.

Aart Tóth

Het aantal ingeschreven deelnemers is inmiddels 231, volgens de organisatoren echt het maximale aantal om het evenement nog in goede banen te kunnen leiden. "Maar minstens zo leuk is het om als vrijwilliger mee te draaien" zegt medeorganisator Wilco van Pel. "Mochten er mensen zijn die hand en spandiensten willen verrichten tijdens, voor of na de triatlon, dan zijn ze van harte welkom!"

"We kunnen immers nog vele handjes gebruiken bij de opbouw, het regelen van het verkeer en de afbouw. Uiteraard zorgen wij voor de benodigde attributen en eventuele cursus verkeersregelaar" zegt Van Pel. "We hebben een geweldig draaiboek, dranghekken zijn geregeld, vergunningen rond, lunchpakketten besteld en we rekenen op duizenden bezoekers mede gezien de combinatie met een seizoenmarkt met het toepasselijke thema 'sport'. Dus wat let je om samen met onze enthousiaste groep vrijwilligers aan de slag te gaan op 1 juli. Kijk even voor verdere informatie of aanmelden op triatlon-castricum.nl of stuur meteen een mailtje naar vrijwilligerstriatloncastricun@gmail.com."

Het evenement vindt plaats onder auspiciën van de Nederlandse Triatlonbond.