• Ook dat kan natuurlijk, bij de borrel een bijdrage.

    Aart Toth

Triatlon zoekt sponsors om Castricum op de kaart te zetten

CASTRICUM Er zitten nog enkele gaten in de organisatie van de tweede Triatlon van Castricum op 1 juli. Dat is niet van toepassing op het aantal deelnemers, daar is het maximum bereikt. Helpende handen zijn echter nog steeds welkom. Maar het 'hete hangijzer' is het financieel rond krijgen van het evenement.

Aart Tóth

Vandaar dat de verantwoordelijken voor sponsoring binnen de Stichting Triatlon Castricum, Herman Rijsdijk en René Streefkerk, de koppen bij elkaar staken om de financiële situatie op een rijtje te zetten. Natuurlijk is het hen er alles aan gelegen de Triatlon tot een succes te maken. "Bij de eerste is dat ons gelukt, dus desnoods met wat meer moeite, maar het gaat nu ook lukken daarvan zijn we overtuigd", volgens Rijsdijk. Zij doen dan ook mede door middel van dit artikel een oproep aan potentiële sponsoren. Via www.triatlon-castricum.com onder 'sponsoren' is te zien wat de eventuele tegenprestatie van de stichting inhoudt. "Het gaat niet om grote bedragen, want vele kleintjes maken één grote en het feest is compleet", stelt René Streefkerk.

Aan aandacht zal het niet ontbreken op 1 juli, duizenden mensen zulle het evenement bezoeken, aangezien het samenvalt met de derde seizoenmarkt, met dit keer het toepasselijke thema 'sport'. Ook via de Triatlonbond Nederland, die inbreng hebben in de organisatie, wordt ook publiciteit gegeven aan dit evenement waarbij Castricum landelijk op de kaart wordt gezet. (tekst/foto: Aart Toth)