• JazzinBakkum

UpClose bij Jazz in Bakkum

BAKKUM Bij hotel Fase Fier is het zondag 25 februari rond 16.00 uur (zaal open 15.00 uur) weer tijd voor Jazz in Bakkum.

De formatie UpClose onder leiding van bassist Paul Berner (VS) brengt een verrassende mix van muziekstijlen. "Bassist Paul Berner toerde geruime tijd als bassist in het trio van mijn pianoheld Monty Alexander door de VS en ik heb ook de eer om incidenteel met deze geweldige bassist te mogen werken" aldus gastheer en pianist Jos van Beest.

Van de muzikant Paul Berner is bekend dat hij nieuwe muzikale uitstapjes nooit schuwt. Het trio bestaat verder uit gitarist Ed Verhoeff (NL) en Mark Schilders achter de drums.Geïnspireerd door stijlen als Folk, Braziliaans, Klassiek en Jazz weten zij hun eigen taal te creëren die aanspreekt en zelfs aangrijpt. Rijk aan melodie en altijd verrassend. Ed Verhoeff is onder meer bekend van zijn samenwerking met het Metropole orkest, Mathilde Santing en Anouk. Paul Berner werkte in Nederland samen met Toots Thieleman. Dus drie internationale musici die zich voor deze middag lieten verleiden door de intimiteit en charme van Jazz in Bakkum.