• Geesterhage bij de opening van het vernieuwde pand

    Archieffoto

Veel bezoekers verwacht op kunstmarkt

CASTRICUM Toonbeeld houdt op zaterdag 2 en zondag 3 juni de jaarlijkse Kunstmarkt in het kader van de Kunstfietsroute. De markt vindt plaats in en rond Geesterhage.

Vorig jaar was de entree nog niet optimaal in verband met de bouw van het aangrenzende appartementencomplex. Dat is nu gereed en de bestrating rondom in orde. Beide dagen kunnen kramen (200 x 75 cm) worden gehuurd voor € 25,00 per dag of € 40,00 voor beide dagen.

STROOM BEZOEKERS Doordat de kunstmarkt een onderdeel is van de Kunstfietsroute is een grote stroom van bezoekers gegarandeerd. Een mooie gelegenheid dus om uw kunstwerken aan de man te brengen. Om een bezoek aan de markt nog aantrekkelijker te maken, houdt Toonbeeld in Geesterhage zelf een expositie in combinatie met een overzichtsexpositie van alle stops die tijdens de Kunstfietsroute te zien en te bezoeken zijn.

KRAAM RESERVEREN Men kan een kraam reserveren, voor één of beide dagen, via het inschrijfformulier op www.toonbeeld.tv; zie de rubriek Activiteiten – Kunstmarkt.

OPTREDEN Ook is het mogelijk om tijdens deze markt een muziekoptreden te verzorgen. In de muziekzaal van Toonbeeld zijn een geluidsinstallatie en een vleugel aanwezig. Desgewenst kan ook in andere benodigdheden worden voorzien. Het inschrijfformulier voor zo'n muziekoptreden is eveneens te vinden on de site van Toonbeeld onder: Activiteiten – Kunstmarkt.